Eurosport Norge har sikret seg rettighetene til de to største tennisturneringene i Sverige. Båstad Swedish Open spilles i sommer fra 14. til 21. juli, mens Stockholm Open avholdes 13. til 20. oktober i den svenske hovedstaden. Begge turneringer vil bli sendt på Eurosport Norge, Eurosport Player og Dplay.
– Vi er svært fornøyde med å sikre oss enda flere tennisrettigheter. Man får nesten følelsen av at det er historiske tider i norsk tennis for tiden, med Casper Ruud som kryper oppover verdensrankingen. Det ønsker vi i Eurosport å være med på, og det er ingen tvil om at Eurosport har blitt «The Home of Tennis», sier fungerende sportsdirektør i Eurosport og Discovery Networks, Morten Johannessen.
Vi informerer
Slik blir OL i Beijing 2022 på Discovery
02/12/2021 PÅ 09:57

«Alt» av tennis-rettigheter

Eurosport kunne tidligere i år annonsere at de hadde sikret seg rettighetene til norgesmesterskapet i tennis samt 43 nye ATP-turneringer fra 2020. Dette, sammen med rettighetene til de fire Grand Slam-ene og turneringene i Sverige, gjør at man kan følge så å si hele sesongen til Casper Ruud på Eurosport.
– Sommeren og høsten blir spektakulær når det gjelder tennis på Eurosport, med blant annet Båstad Swedish Open, US Open og Stockholm Open. Selv om det ikke gikk veien for Casper Ruud nå i Wimbledon, har han en langt større sjanse i de turneringene, fortsetter fungerende sportsdirektør Morten Johannessen.
Og allerede om noen dager kan seerne følge Casper Ruud (62 på verdensrankingen) i Båstad Swedish Open, hvor Ruud er et av trekkplastrene for turneringen. I tillegg kommer spillere som Matteo Berrettini (20), Richard Gasquet (47) og Fernando Verdasco (37).
– Båstad-turneringen er en av de viktigste turneringene for norsk tennis, og gir nordmenn en mulighet til å følge vår største tennisstjerne på nært hold. Det er mange av ekspertene som tror han har en reell sjanse for turneringsseier i Båstad. Det blir en meget spennende turnering sett med norske øyne, avslutter fungerende sportsdirektør i Eurosport og Discovery Networks, Morten Johannessen.
Finalen i Båstad spilles søndag 21. juli klokken 14.00.
Vi informerer
Slik blir Fotballfesten 2021
26/11/2021 PÅ 12:28
Vi informerer
Eurosport.no søker medarbeidere til OL
09/11/2021 PÅ 15:14