Vi informerer

Eurosport sender veldedighetskamp til inntekt for skogbrannrammede i Australia

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Kyrgios

Foto: Getty Images

AvEurosport
14/01/2020 på 12:18 | Oppdatert 14/01/2020 på 15:50

Som følge av skogbrannene som herjer i Australia, arrangeres veldedighetskampen Rally for Relief i Melbourne på onsdag. Kampen sendes direkte på Eurosport 1 og Dplay fra kl. 09.00.

Veldedighetskampen samler en håndfull av tidenes største tennisstjerner, som Roger Federer, Rafael Nadal og Serena Williams, og vil bli spilt på ærverdige Rod Laver Court. Dette bare en liten uke før Grand Slam-turneringen Australian Open går av stabelen.

— Det er helt forferdelig og se katastrofen som har rammet Australia de siste månedene. Vi er derfor svært glade for å kunne bidra i hjelpearbeidet, ved å vise veldedighetskampen på Eurosport Norge og Dplay, sier fungerende sportssjef i Discovery Networks, Morten Johannessen.

Vi informerer

Viser Casper Ruud i aksjon fra Frognerparken

22/05/2020 PÅ 09:38

Inntektene fra veldedighetskampen går uavkortet til Victorian Bushfire Appeal, og deres hjelpearbeid i de brannutsatte områdene. Gjennom hele kampen vil det bli annonsert hvor og hvordan seerne kan donere til hjelpearbeidet.

— Vi vet vi har mange tennisglade seere. Vi har derfor stor tro på at en kamp som dette vil trekke mange til skjermen, samt bidra til en fin sum til hjelpearbeidet.

Kampen ser du onsdag kl. 09.00 på Eurosport 1, Eurosport Player og Dplay, sier fungerende sportssjef i Discovery Networks, Morten Johannessen.

Kampen arrangeres av Tennis Australia, og er en del av kampanjen Aces for Bushfire Relief, som blant annet har gått under den Eurosport-sendte turneringen ATP-cup. Alle inntektene fra kampanjen går til slokning- og redningsarbeidet i de skogbrannrammede områdene, i regi av australske Røde Kors.

Eurosport og Dplay sender også hele Australian Open, hvor hovedturneringen starter 20. januar.

Vi informerer

Viser livesport for første gang på to måneder

14/05/2020 PÅ 10:12
Vi informerer

TV-kampene: Terminlistetrekning på fotballens festdag

08/05/2020 PÅ 15:32
Relatert
Vi informerer
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Siste nytt

Vi informerer

Viser Casper Ruud i aksjon fra Frognerparken

22/05/2020 PÅ 09:38

Mest populært

Bryting

OL-heltens mørke år – skulle ta overdose heroin

I GÅR PÅ 18:00
Vis mer