– Vi er inne i en spennende sykkelsatsing, med Giro d’Italia og OL som to av årets store høydepunkt, og denne avtalen bare befester Eurosport som «Home of Cycling». Vi gleder oss til å følge Carl Fredrik Hagen og resten av sykkelstjernene i OL-sesongen vi har foran oss, sier fungerende sportsdirektør i Discovery og Eurosport, Morten Johannessen.
Eurosport sitter på rettighetene til alle tre Grand Tours, samt klassikere som Paris-Roubaix, Flandern Rundt og Liege-Bastogne-Liege, og viser totalt nesten 100 sykkelritt i 2020.
Vi informerer
Discovery med nye tennisrettigheter - forlenger med Australian Open og sikrer seg Laver Cup
07/09/2021 PÅ 12:04
I tillegg har Eurosport sikret rettighetene til flere kvinneritt, der Liège-Bastogne-Liège and Flèche Wallonne produseres og sendes for første gang i 2020.
Det ser Morten Johannesen fram til:
- Kvinnesykling er i stadig utvikling, og det skal bli spennende å få følge så store ritt direkte for første gang. Vi i Eurosport gleder oss til å vise disse rittene.
Neste sykkelritt på Eurosport foregår allerede i helgen: UAE Tour, med Carl Fredrik Hagen og Sven Erik Bystrøm på startstreken, sendes fra søndag 23. februar på Eurosport 1, Eurosport Player og Dplay.
Husker du denne?
Vi informerer
12 år og klar for OL – nå kan du følge reisen hennes til Tokyo
06/07/2021 PÅ 11:42
Vi informerer
Discovery forlenger Roland-Garros-rettighetene med fem nye år
11/06/2021 PÅ 11:20