Vi informerer

Eline Torneus blir Eliteserie-ekspert

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Eline Torneus (t.v)

Foto: Scanpix

AvEurosport
15/06/2020 på 06:54 | Oppdatert 15/06/2020 på 06:54

Eurosport og Dplay styrker ekspertstaben før sesongstart, og henter inn tidligere toppspiller og hovedtrener Eline Torneus som ny fotballekspert.

  • Se Eliteserien på Dplay. Sikre deg tilgang her.

Torneus vil bli en fast del av Eurosports ekspertkorps rundt Eliteserien og skal hovedsakelig være ekspert i Fotball Direkte sammen med Tor Ole Skullerud, Bengt Eriksen, Bernt Hulsker, Joacim Jonsson og Kjetil Rekdal.

Vi informerer

Seerrekord for Eurosport Norge

29/06/2020 PÅ 15:35

Ekspertdebuten kommer i Fotball Direkte-sendingen i tredje serierunde, onsdag 24. juni.

– Eline har imponert oss stort, og hun har vist en enorm kunnskap og formidlingsevne rundt norsk fotball. Det kommer godt med når vi skal formidle fotball til folket både på Dplay og lineær-TV denne sesongen, sier Morten Johannessen, fungerende sportsdirektør i Discovery.

31 år gamle Torneus har opparbeidet seg en solid fotball-CV. Hun spilte totalt ni år i Toppserien og 1. divisjon for Fløya og Røa, og hun har spilt på alle aldersbestemte landslag. I 2018 ble hun hovedtrener for Skjervøys herrelag i 3. divisjon, men har også vært hovedtrener for jentene på Norges Toppidrettsgymnas i Tromsø, og utviklingssjef i 1. divisjonsklubben Fløya. I 2018 ble hun nominert til årets unge leder av NFF.

1. august begynner hun i ny jobb som utviklingsssjef i Røa og flytter dermed også til Oslo.

Årets Eliteserie-sesong kan sees i sin helhet på strømmetjenesten Dplay, samt på TVNorge, Eurosport Norge og Eurosport Pluss-kanalene.

Vi informerer

Få full oversikt: Slik ser du første serierunde i Eliteserien

15/06/2020 PÅ 15:32
Vi informerer

Viktor Hovland tilbake i aksjon: Slik sendes helgens PGA-tour

10/06/2020 PÅ 09:25
Relatert
Vi informerer
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen