Torneus vil bli en fast del av Eurosports ekspertkorps rundt Eliteserien og skal hovedsakelig være ekspert i Fotball Direkte sammen med Tor Ole Skullerud, Bengt Eriksen, Bernt Hulsker, Joacim Jonsson og Kjetil Rekdal.
Ekspertdebuten kommer i Fotball Direkte-sendingen i tredje serierunde, onsdag 24. juni.
Vi informerer
Discovery med nye tennisrettigheter - forlenger med Australian Open og sikrer seg Laver Cup
07/09/2021 PÅ 12:04
– Eline har imponert oss stort, og hun har vist en enorm kunnskap og formidlingsevne rundt norsk fotball. Det kommer godt med når vi skal formidle fotball til folket både på Dplay og lineær-TV denne sesongen, sier Morten Johannessen, fungerende sportsdirektør i Discovery.
31 år gamle Torneus har opparbeidet seg en solid fotball-CV. Hun spilte totalt ni år i Toppserien og 1. divisjon for Fløya og Røa, og hun har spilt på alle aldersbestemte landslag. I 2018 ble hun hovedtrener for Skjervøys herrelag i 3. divisjon, men har også vært hovedtrener for jentene på Norges Toppidrettsgymnas i Tromsø, og utviklingssjef i 1. divisjonsklubben Fløya. I 2018 ble hun nominert til årets unge leder av NFF.
1. august begynner hun i ny jobb som utviklingsssjef i Røa og flytter dermed også til Oslo.
Årets Eliteserie-sesong kan sees i sin helhet på strømmetjenesten Dplay, samt på TVNorge, Eurosport Norge og Eurosport Pluss-kanalene.
Vi informerer
12 år og klar for OL – nå kan du følge reisen hennes til Tokyo
06/07/2021 PÅ 11:42
Vi informerer
Discovery forlenger Roland-Garros-rettighetene med fem nye år
11/06/2021 PÅ 11:20