Den nye spilleren lanseres for 99 kroner per måned for en begrenset periode*. Det inkluderer alt av sportsrettigheter TV-huset i dag forvalter, inkludert alle kampene i Eliteserien og OBOS-ligaen.

– Vi rendyrker en egen sportstjeneste for å kunne tilby den mest innholdsrike sportspakken i det norske markedet. Og vi gjør det til en rimeligere pris enn noen andre TV-hus er i nærheten av å matche. Vi har lovet å gi fotballen tilbake til folket, og løfter derfor Eliteserien bort fra dyre betalingsmurer. Nå blir det også billigere å strømme norsk toppfotball, sier Tine Austvoll Jensen, sjef for Discovery Networks.

I tillegg til alle kampene i Eliteserien og OBOS-ligaen, får seerne også tilgang til rettigheter som VM-kvaliken i fotball, Europaligaen, engelsk Championship (EFC), norsk landslags- og elitehåndball, VM i ishockey, alle Grand Slam-turneringene i tennis, alle de store sykkelrittene, den beste golfen i verden og alle øvrige Eurosport-rettigheter.

Viser alle rundens scoringer direkte på Eurosport Player
For første gang vil også norske fotballfans kunne se alle rundens scoringer underveis i søndagens hovedrunde i Eliteserien. Sendingen vil gå eksklusivt på Eurosport Player.

– På Eurosport Player vil du kunne se samtlige kamper fra Eliteserien og OBOS-ligaen. Men du vil også for første gang kunne se alle målene som scores underveis i hovedrunden, i det som blir vårt direktesendte studiosending, Fotball Direkte. Dette blir et unikt produkt vi aldri har sett i norsk fotballsammenheng gjennom en hel sesong før – og det blir kun tilgjengelig på Eurosport Player, sier Austvoll Jensen.

– Vi ruster også kraftig opp nettsiden Eurosport.no, hvor folk får tilgang til spillet Eliteserien Fantasy, eget live-senter og masse egenprodusert redaksjonelt innhold, som kommer i tillegg til alt innholdet som blir produsert av vår samarbeidspartner VG, sier Austvoll Jensen.

Samtidig som all sport flyttes til Eurosport Player, blir Dplay en ren underholdningstjeneste. Discovery tilbyr i denne sammenheng alle eksisterende Dplay-kunder to gratis prøvemåneder på den nye sportsspilleren.

* Prisen på 99 kroner er et åpningstilbud som vil gjelde ut juni – men flere tilbud kan også blir tilgjengelige etter hvert. Ordinær pris på den nye tjenesten vil være 149 kroner per måned.
Vi informerer
Discovery med nye tennisrettigheter - forlenger med Australian Open og sikrer seg Laver Cup
07/09/2021 PÅ 12:04
Vi informerer
12 år og klar for OL – nå kan du følge reisen hennes til Tokyo
06/07/2021 PÅ 11:42
Vi informerer
Discovery forlenger Roland-Garros-rettighetene med fem nye år
11/06/2021 PÅ 11:20