Vi informerer

Discovery og GOLFTV lanserer golfturnering med Tiger Woods

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Tiger Woods

Foto: Other Agency

AvEurosport
20/09/2019 på 10:21 | Oppdatert 20/09/2019 på 10:23

Discovery og GOLFTV lanserer en egen golfturnering i Japan kalt The Challenge: Japan Skins.

Sammen med Tiger Woods vil verdensstjerner som Rory McIlroy, Jason Day og Hideki Matsuyama spille mot hverandre i turneringen som sendes eksklusivt på GOLFTV.

I The Challenge: Japan Skins vil spillere som Tiger Woods, Rory McIlroy, Jason Day og Hideki Matsuyama skal spille én-mot-én, i et matchplay-format. Turneringen vil være en del av ZOZO Championship-uken, den aller første PGA Tour-turneringen i Japan, og arrangeres 21. oktober på Accordia Golf Narashino Country Club.

Vi informerer

TV-oversikten: Slik ser du kampene i Eliteserien

FOR 3 TIMAR SIDAN

– Det er stort at vi har klart å samle de aller største navnene i golf til en eksklusiv turnering på GOLFTV. Den 21. oktober vil golffans få muligheten til å se et helt nytt konsept, med verdens beste golfspillere, og som vil bli en del av den årlige golfkalenderen, sier administrerende direktør i Discovery Golf, Alex Kaplan.

Nytt konsept

The Challenge: Japan Skins er en del av et nytt turneringskonsept, som vil arrangeres gjennom hele golfsesongen. I konkurransen spilles det om å vinne enkelthull, eller såkalte «skins», med en pengepremie for hvert hull. Den som bruker færrest slag på hullet vinner. Skulle det bli likt, vil premien bli flyttet videre til neste hull.

– Etter at jeg diskuterte The Challenge med GOLFTV og Discovery, visste jeg at dette var noe jeg ville være med på. Det er en fantastisk mulighet å kunne spille mot spillere som Rory, Jason og Hideki, og det blir morsomt å prøve et nytt format jeg ikke har spilt på en god stund. Vi har allerede begynt så smått med rivaliseringen, sier Tiger Woods.

The Challenge: Japan Skins vil sendes eksklusivt på GOLFTV den 21. oktober. Turneringen sendes gratis mot registrering på GOLFTV, strømmetjenesten som viser hele PGA Tour-en direkte.

Sett denne?

Hovland innrømmer at kanskje har tatt det for rolig

00:01:31

Vi informerer

Seerrekord for Eurosport Norge

29/06/2020 PÅ 15:35
Vi informerer

Få full oversikt: Slik ser du første serierunde i Eliteserien

15/06/2020 PÅ 15:32
Relatert
Vi informerer
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen