Sammen med Tiger Woods vil verdensstjerner som Rory McIlroy, Jason Day og Hideki Matsuyama spille mot hverandre i turneringen som sendes eksklusivt på GOLFTV.
I The Challenge: Japan Skins vil spillere som Tiger Woods, Rory McIlroy, Jason Day og Hideki Matsuyama skal spille én-mot-én, i et matchplay-format. Turneringen vil være en del av ZOZO Championship-uken, den aller første PGA Tour-turneringen i Japan, og arrangeres 21. oktober på Accordia Golf Narashino Country Club.
– Det er stort at vi har klart å samle de aller største navnene i golf til en eksklusiv turnering på GOLFTV. Den 21. oktober vil golffans få muligheten til å se et helt nytt konsept, med verdens beste golfspillere, og som vil bli en del av den årlige golfkalenderen, sier administrerende direktør i Discovery Golf, Alex Kaplan.
Vi informerer
Slik blir OL i Beijing 2022 på Discovery
02/12/2021 PÅ 09:57

Nytt konsept

The Challenge: Japan Skins er en del av et nytt turneringskonsept, som vil arrangeres gjennom hele golfsesongen. I konkurransen spilles det om å vinne enkelthull, eller såkalte «skins», med en pengepremie for hvert hull. Den som bruker færrest slag på hullet vinner. Skulle det bli likt, vil premien bli flyttet videre til neste hull.
– Etter at jeg diskuterte The Challenge med GOLFTV og Discovery, visste jeg at dette var noe jeg ville være med på. Det er en fantastisk mulighet å kunne spille mot spillere som Rory, Jason og Hideki, og det blir morsomt å prøve et nytt format jeg ikke har spilt på en god stund. Vi har allerede begynt så smått med rivaliseringen, sier Tiger Woods.
The Challenge: Japan Skins vil sendes eksklusivt på GOLFTV den 21. oktober. Turneringen sendes gratis mot registrering på GOLFTV, strømmetjenesten som viser hele PGA Tour-en direkte.
Sett denne?
Vi informerer
Slik blir Fotballfesten 2021
26/11/2021 PÅ 12:28
Vi informerer
Eurosport.no søker medarbeidere til OL
09/11/2021 PÅ 15:14