– Vi er svært godt fornøyde med at vi har forlenget rettighetene for Grand Slam-turneringen Australian Open de neste 10 årene, frem til sesongen 2030-2031. Tennis er et viktig satsningsområde for oss i Discovery, og discovery+ er stedet hvor du kan følge både Casper Ruud og resten av verdenseliten gjennom hele sesongen. I tillegg har vi sikret oss rettighetene til Laver Cup, tennisens svar på Ryder Cup eller Solheim Cup, hvor Casper Ruud nå skriver historie som den første nordmannen til å bli tatt ut. Det er med andre ord mye å glede seg til på discovery+ i tiden fremover, sier sportsdirektør i Discovery Norge, Morten Johannessen.
Discovery Sport og Tennis Australia har hatt et samarbeid siden 1995, og den nye avtalen sørger for ti nye år med tennis fra Australia på Discoverys plattformer.
Vi informerer
Discovery+ viser golfturnering med Tom Brady
19/05/2022 PÅ 08:57

Første nordmann noensinne

I Laver Cup, som spilles fredag 24. - søndag 26. september, er Casper Ruud er én av seks spillere som skal representere Europa-laget i årets turnering. De møter et lag satt sammen av stjerner fra de resterende kontinentene.
– Det er bare de beste spillerne som pleier å få være med på det der. Det er unikt at vi får med Ruud, og er en påminnelse om at han er blant de beste spillerne i verden, sier tenniskommentator på discovery+ og Eurosport, Christer Francke.
Francke sammenligner Laver Cup med Ryder Cup og Solheim Cup i golfens verden. En prestisjeturnering mellom et Europa-lag og et verdenslag, hvor Europa-laget ledes av legenden Bjørn Borg.
– For en sesong Casper Ruud har hatt, og det er flere høydepunkter på menyen nå utover høsten. Allerede neste uke sender vi Davis Cup hvor Casper Ruud og Norge møter Usbekistan, og sesongen hans toppes med Laver Cup og kanskje en plass i ATP-sluttspillet i Torino. Norge har virkelig fått en tennisspiller i verdenseliten, og alt ser du på discovery+ eller Eurosport, avslutter sportsdirektør i Discovery Norge, Morten Johannessen.
Laver Cup spilles 24. - 26. september, og sendes både på discovery+ og Eurosport. Neste Australian Open spilles 17. - 30. januar i 2022.

Wilander: Dette gjør Australia Open helt spesielt

Vi informerer
Eurosport.no søker sommer- og tilkallingsvikarer!
20/04/2022 PÅ 12:38
Vi informerer
Discovery sikrer seg rettighetene til the Masters i tre nye år
15/03/2022 PÅ 12:00