– Vi er svært godt fornøyde med å ha sikret oss rettighetene for fem nye år. Roland-Garros er kanskje den viktigste tennisturnering for oss nordmenn, med Casper Ruud som stadig kommer nærmere de aller beste spillerne i verden. Tar han steget helt opp, slik mange eksperter både håper og tror, er det all grunn til å tro at historiens første nordmann i en Grand Slam-semifinale eller -finale blir å se på våre kanaler, sier sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen.
De nye rettighetene strekker seg fra 2022 til 2026. Dermed vil alle de fire Grand Slam-turneringene, samt de aller fleste ATP-turneringene, vises i årene som kommer på enten discovery+ eller på Eurosport-kanalene.
Vi informerer
Warner Bros. Discovery Sport inngår samarbeid med metaversselskapet
26/10/2022 KLOKKEN 14:26
– Casper Ruud er en av de mest spennende idrettstalentene vi har i Norge, og det i en verdensidrett som tennis. Han ligger, i skrivende stund, på en 16. plass på verdensrankingen. Nå er det ingen tvil om at skal du følge veien videre, så blir det på discovery+ eller våre kanaler, sier sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen.
Eurosport har hatt et samarbeid med Fédération Française de Tennis og Roland-Garros i over 35 år. Finalene under årets turnering vil bli sendt lørdag og søndag kl. 15.00 på discovery+ og Eurosport Norge lørdag og søndagen.
Vi informerer
Gladnyhet til norske triathlonfans: Warner Bros Discovery med eksklusivt samarbeid
15/07/2022 KLOKKEN 17:17
Vi informerer
Discovery+ viser golfturnering med Tom Brady
19/05/2022 KLOKKEN 08:57