– Vi er svært godt fornøyde med å ha sikret oss rettighetene for fem nye år. Roland-Garros er kanskje den viktigste tennisturnering for oss nordmenn, med Casper Ruud som stadig kommer nærmere de aller beste spillerne i verden. Tar han steget helt opp, slik mange eksperter både håper og tror, er det all grunn til å tro at historiens første nordmann i en Grand Slam-semifinale eller -finale blir å se på våre kanaler, sier sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen.
De nye rettighetene strekker seg fra 2022 til 2026. Dermed vil alle de fire Grand Slam-turneringene, samt de aller fleste ATP-turneringene, vises i årene som kommer på enten discovery+ eller på Eurosport-kanalene.
Vi informerer
Discovery med nye tennisrettigheter - forlenger med Australian Open og sikrer seg Laver Cup
07/09/2021 PÅ 12:04
– Casper Ruud er en av de mest spennende idrettstalentene vi har i Norge, og det i en verdensidrett som tennis. Han ligger, i skrivende stund, på en 16. plass på verdensrankingen. Nå er det ingen tvil om at skal du følge veien videre, så blir det på discovery+ eller våre kanaler, sier sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen.
Eurosport har hatt et samarbeid med Fédération Française de Tennis og Roland-Garros i over 35 år. Finalene under årets turnering vil bli sendt lørdag og søndag kl. 15.00 på discovery+ og Eurosport Norge lørdag og søndagen.
Vi informerer
12 år og klar for OL – nå kan du følge reisen hennes til Tokyo
06/07/2021 PÅ 11:42
Vi informerer
Dette ser du på Discovery+ og Eurosport
08/06/2021 PÅ 08:29