Pressemelding:
Det blir mer spansk toppfotball på Eurosport Norge og Dplay i 2020, etter at Discovery har sikret seg rettighetene til den spanske supercupen de tre neste årene.
– Vi er svært glade for å kunne utvide fotballtilbudet vårt på Eurosport Norge og for våre abonnenter på Dplay med den spanske supercupen, hvor noen av verdens aller beste lag deltar. Vi bygger nå opp et tilbud med livefotball og annen sport som vil korte ned ventetiden til Eliteseriestart i april, sier fungerende sportsdirektør i Discovery Networks, Morten Johannessen.
Vi informerer
Discovery med nye tennisrettigheter - forlenger med Australian Open og sikrer seg Laver Cup
07/09/2021 PÅ 12:04
Det er kanskje de fire største klubbene i Spania som er med i årets utgave av supercupen. Valencia og Real Madrid møtes 8. januar i den første semifinalen, før Barcelona og Atletico Madrid møtes dagen etter, torsdag 9. januar. Kampstart vil være 20.00.
– En turnering med de fire største lagene i Spania er noe av det aller ypperste vi kan finne i moderne fotball. Sjansen er også svært stor for at vi får et «el classico» i finalen, hvis både Real Madrid og Barcelona gjør jobben i semifinalene. Det kan bli ekstra morsomt. Det er rett og slett bare å glede seg til å se Messi og de andre verdensstjernene briljere på Dplay nå i januar, sier Johannessen.

Nytt format

Fra og med 2020 har den spanske supercupen fått et nytt format. Tidligere var det kun to lag som kjempet om supercuptroféet, fra og med i år er det fire lag – finalistene fra fjorårets Copa del Ray, samt de to høyest rangerte lagene i Spania. Årets turnering spilles i Jeddah i Saudi Arabia, og Discovery har inngått en nordisk avtale om rettighetene til den spanske supercupen frem til og med 2023.
– Med den spanske supercupen er det mye å glede seg til på sportsfronten i tiden før Eliteserien starter her hjemme i april. I tillegg til Messi & co, kan du se Australian Open og ATP cup med Casper Ruud, treningskamper for flere av lagene i Eliteserien, og golf med Victor Hovland på Eurosport Norge. 2020 vil bli et fantastisk sportsår, som selvfølgelig toppes av OL i Tokyo på våre plattformer til sommeren, sierJohannessen.
Kommentator for den spanske supercupen vil være Petter Bø Tosterud.
For mer informasjon, kontakt:
Martin Hinsch
Senior kommunikasjonsrådgiver, sport
Discovery Networks
Telefon: 92 29 77 49
E-post: martin_hinsch@discovery.com
Vi informerer
12 år og klar for OL – nå kan du følge reisen hennes til Tokyo
06/07/2021 PÅ 11:42
Vi informerer
Discovery forlenger Roland-Garros-rettighetene med fem nye år
11/06/2021 PÅ 11:20