Sky Brown er et navn å merke seg. Den britiske skateren er tidenes yngste OL-deltager fra Storbritannia, og nå slipper discovery+ en eksklusiv dokumenter om den talentfulle jenta.
«Reaching the Sky» er en original dokumentar som viser 12-åringens reise fra babyskateboarder til gullkandidat i OL. Filmen inkluderer bilder som aldri har blitt vist av familietid, skateboardtrening og surfing som trening, og gir unik innsikt til livet og personligheten til dette unge talentet.
Dokumentaren viser også Browns kamp tilbake til idretten etter en livstruende skade påført i en treningsulykke i mai 2020. Etter å ha blitt oppdaget av det amerikanske publikumet i et kjent TV-sendt danseshow, ble hun også stor på sosiale medier, en mediapersonlighet, og en rollemodell.
Vi informerer
Discovery+ viser golfturnering med Tom Brady
19/05/2022 PÅ 08:57
– Jeg er veldig spent på at så mange land får tilgang til «Reaching the Sky». Det var veldig gøy å filme, og jeg fikk gjøre en del kule ting. Trening med Nyjah Huston var vilt, for hun er utrolig, og surfing med Rob Machado var uvirkelig, sier Brown om utgivelsen av dokumentaren.
Se traileren av dokumentaren i videoen under.

12-åring drømmer om OL-gull i Tokyo: – Vil inspirere andre jenter

Brown var syv år da de forrige sommerlekene gikk av stabelen i Brasil, og hun gleder seg til de kommende lekene i Tokyo.
– Mitt ønske er å inspirere jenter til å prøve. Jeg håper at når de ser meg, en liten jente som dem som når langt, at de tenker at dette kan de gjøre også, fortsetter 12-åringen.
Men hun har også sportslige ambisjoner.
– Jeg håper på gullmedaljen. Det er drømmen, men hvis ikke så har jeg likevel vært med i OL, og det er veldig kult.
Scott Young, leder for sportsproduksjon og innhold i Discovery Sports, er full av lovord om 12-åringen.
– Hun er en ekstremt talentfull ung utøver med utrolige ferdigheter, og en fryktløshet og personlighet som gjør henne til en stjerne, med en utrolig drøm, sier Young før han fortsetter.
– Historien hennes er oppslukende, og vi er veldig glad for å få samarbeidet med Sky på denne underholdende Discovery-dokumentaren, fortsetter Young.
Vi informerer
Eurosport.no søker sommer- og tilkallingsvikarer!
20/04/2022 PÅ 12:38
Vi informerer
Discovery sikrer seg rettighetene til the Masters i tre nye år
15/03/2022 PÅ 12:00