Det innrømmet hun etter å ha spilt sammen med det britiske tennisikonet Andy Murray i mixed double og tatt seg til 2. runde med 6-4, 6-1 over tyske Andreas Mies og chilenske Alexa Guarachi.
Murray har lett etter en kvinnelig doublepartner til sitt comeback etter at han tidligere i år fikk kunstig hofte. Den tidligere verdenseneren har vunnet to Wimbledon-titler og OL-gull på centercourten i Wimbledon, og Williams begynte å føle presset før hun skulle spille med ham der.
– På et eller annet tidspunkt begynte presset å tynge meg. Jeg tenkte «å gud, jeg må gjøre det bra, for denne kampen er omgitt av så mye hype», sa hun.
Wimbledon
Ruud faller på rankingen
15/07/2019 PÅ 07:10
– Jeg hadde ikke lyst til å spille kampen, jeg hadde bare lyst til å se den. Jeg var redd for at jeg skulle svikte ham. Men jeg synes jeg håndterte nervene ganske bra, iallfall bedre enn jeg fryktet.
Doubleparet, som begge er tidligere verdensenere i single, hadde små problemer med å beseire motstanderne foran en fullsatt centercourt.
– Jeg tapte herredouble (med Pierre-Hugues Herbert) tidligere, så all min energi er konsentrert om mixed. Dette var en god start, sa Murray.
Han sa at den kunstige hoften ikke voldet ham noen problemer tross to kamper lørdag.
Det var et komisk øyeblikk da Murray og Williams misbrukte en settball i åpningssettet. Williams mistet balansen og havnet på baken ved nettet.
– Jeg skled. Da jeg skulle reise meg så jeg ballen komme rett mot meg, så da satte jeg meg ned igjen. Jeg holdt meg nede og lot Andy løpe, sa hun.
Williams, som har vunnet singleturneringen i Wimbledon sju ganger, kvinnedouble seks ganger og mixed double en gang (som 16-åring med Max Mirnji i 1998), sa at det er et lag uten sjef.
– Jeg sa til Serena at vi begge har spilt med eldre søsken, så vi er vant til å bli kommandert omkring var storebror og storesøster, samstemte Murray.
Søndag er det spillefri i Wimbledon, som gir turneringens mest omtalte doublepar sjansen til å samle krefter til neste oppgave. I 2. runde venter fjorårsvinnerne, toppseedede Bruno Soares og Nicole Melichar.
(©NTB)