• Fra mandag kan du se ATP Masters-turneringen på discovery+
Fra før har eneren på kvinnesiden, Ashleigh Barty, også trukket seg fra turneringen. Det samme har Naomi Osaka og Serena Williams gjort.
Djokovic har ikke spilt en kamp siden nederlaget i US Open-finalen i starten av september. Der tapte han mot russiske Daniil Medvedev, som vil være toppseedet når turneringen i California slås i gang 4. oktober.
Tennis
Tatt i doping – suspendert i to måneder
9 TIMER SIDEN
«Jeg er lei meg for at jeg ikke får se mine fans i Indian Wells og spille i ørkenen, mitt favorittsted. Jeg håper å se dere neste år», skriver Djokovic på Instagram.
Det er ennå uvisst hva som er grunnen til at serberen dropper turneringen.

Briljerer med trikseferdigheter: – Ikke oppkalt etter Maradona uten grunn

Rublev enkelt videre

Casper Ruud skal være med i turneringen. Han varmer opp med en ATP 250-turnering i San Diego som spilles i disse dager.
Ruud møter Andy Murray i andre runde i San Diego nattt til fredag. Natt til torsdag gikk 1.-seedede Andrey Rublev og Diego Schwartzmann enkelt videre til kvartfinalen i turneringen. Rublev slo amerikanske Brandon Nakashima i strake sett 6-2, 6-1 og tok seg med det videre til kvartfinalen.
Schwartzmann gikk seirende ut mot sørafrikanske Lloyd Harris etter å ha kommet under i første sett. Han sikret seg kvartfinalebilletten med 4-6, 6-3, 6-2.
Nå møtes Rublev og Schwartzmann i kvartfinalen. Trekningen gjør dermed at Ruud ikke kan møte noen av de før en eventuell finale.
(©NTB)
Tennis
Bråkebøttas svar får nettet til å koke: – Jeg bør bli årets trener!
13 TIMER SIDEN
Davis Cup
Ruud går glipp av mulig gigamøte på hjemmebane – kolliderer med trening
I GÅR KLOKKEN 14:59