Rafael Nadal har trukket seg fra turneringen i Toronto grunnet en skade i venstre fot. Det er skaden som har gjort at han ikke har deltatt i OL eller Wimbledon.
– Jeg har slitt med dette i flere måneder. Det er ikke noe gøy å trekke seg etter all suksess jeg har hatt her i Canada. Det er tøft, men det er sånn det er. Til syvende og sist er det viktigste for meg å kose meg med tennis. Med smerten jeg har nå, klarer jeg ikke det, sier han i en uttalelse.
  • Følg ATP Masters 1000-turneringen på Eurosport.no og discovery+..
Rakuten Japan Open Tennis Championships
Bråkebøtta med rått slag i Tokyo: – Den var han fornøyd med
I GÅR KLOKKEN 11:15
Det er den tredje store turneringen han trekker seg fra de siste månedene. Han var heller ikke å se i Tokyo-OL eller på gresset i Wimbledon. Verdensfireren stilte til start i ATP-turneringen i Washington forrige uke, men tapte på sjokkerende vis for Lloyd Harris i andre runde.
– Jeg ville så gjerne spilt i Toronto, men jeg har tatt et valg, og det er dessverre å ikke være med. Vi vet mer de neste dagene, sier han videre og tenker på US Open, som er rett rundt hjørnet.
Dermed er det potensielt en konkurrent mindre for Casper Ruud å bryne seg på i turneringen. Nordmannen slo den kroatiske veteranen Marin Cilic 6-3, 3-6, 6-3 i 2. runde i Masters 1000-turneringen i Toronto. (©NTB)
Så du denne?

Kraftige regnbyger i kampen mellom Ruud og Cilic

Tennis
Ruud rundspilt i Tokyo: – Merket på kroppen at jeg manglet den energien jeg trengte for vinne
04/10/2022 KLOKKEN 07:41
Tennis
Wimbledon-finalisten Kyrgios viser til psykisk helse i rettssak
04/10/2022 KLOKKEN 07:04