Det skjer to og en halv uke etter at hun fulgte opp fjorårets triumf i US Open med seier også i Australian Open. I det drøye året hun hadde Bajin som trener klatret hun fra 72.- til førsteplass på WTA-rankingen. Bajin ble hedret av WTA som årets trener.
– Hei, alle sammen. Jeg kommer ikke lenger til å samarbeide med Sascha. Jeg takker ham for arbeidet og ønsker ham lykke til i framtiden, tvitret 21-åringen.
Indian Wells
Går inn i historisk tung periode: – Målet er å snu den trenden
I GÅR PÅ 14:02
– Takk, Naomi. Jeg ønsker også deg bare gode ting. For en reise dette har vært. Takk for at du lot meg være en del av det, svarte Bajin, som tidligere har samarbeidet med spillere som Serena Williams og Caroline Wozniacki.
Osaka ble første asiatiske verdensener i tennis da hun slo Petra Kvitová i Australian Open-finalen. Hun har ikke sagt noe om hvorfor samarbeidet med Bajin avsluttes, men ifølge japanske medier har forholdet mellom de to hanglet den siste tiden.
Nikkan Sports melder at noen av treningsøktene under turneringen i Melbourne varte bare ti minutter, og at hun noen ganger trente uten tyskeren til stede.
Osaka, som spiller sin neste turnering i Dubai neste uke, skal allerede før årsskiftet ha begynt å sondere trenermarkedet.
(©NTB)

Se høydepunktene fra finalen mellom Osaka og Kvitova

BNP Paribas Open
Se høydepunktene: Norrie med maktdemonstrasjon mot Schwartzman
I GÅR PÅ 20:29
Indian Wells
Kjempeskrell for tennisstjerna – tapte etter komfortabel ledelse
13/10/2021 PÅ 22:32