Tennis

Tennisrebell dropper US Open

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Nick Kyrgios

Foto: Getty Images

AvEurosport
02/08/2020 på 10:58 | Oppdatert 02/08/2020 på 10:58

Den australske tennisstjernen Nick Kyrgios har bestemt seg for ikke å spille US Open på grunn av frykt for koronasmitte.

Dermed gjør han som sin landskvinne og verdensener Ashleigh Barty og melder pass til det som normalt er årets fjerde og siste Grand Slam-turnering.

Tennis

Casper Ruud står fast på US Open-planen

FOR 5 TIMAR SIDAN

US Open starter etter planen 31. august, og arrangøren har foreløpig ikke valgt å flytte eller avlyse turneringen til tross for koronapandemien som herjer i New York og landet for øvrig.

Kyrgios føler imidlertid ikke at det er trygt å spille.

– La oss ta en pust i bakken her og huske hva som er viktig; helse og sikkerhet i samfunnet. Vi kan bygge opp igjen idretten vår og økonomien, men vi kan ikke få tilbake de livene som går tapt, sier Kyrgios i en video delt i sosiale medier.

Han legger til at det smerter ham ikke å skulle spille turneringen, men at han står over «for folket, for mine australiere, for de hundretusenvis av amerikanerne som har mistet livet, for dere alle».

Kyrgios er kjent som en rebell med sterke meninger, og han har også kritisert flere andre tennisstjerner som han mener ikke har tatt koronapandemien på alvor.

(©NTB)

Tennis

Rafael Nadal dropper US Open

FOR 5 TIMAR SIDAN
Tennis

Madrid Masters i tennis avlyst

FOR 16 TIMAR SIDAN
Relatert
Tennis
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen