Tennis

Ruud trente med Nadal foran møtet mot Kyrgios

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Casper Ruud

Foto: Scanpix

AvEurosport
14/05/2019 på 12:35 | Oppdatert 14/05/2019 på 13:42

Casper Ruud brukte fridagen tirsdag til en treningsøkt med spanske Rafael Nadal på grusen i Roma.

Mens den australske rebellen Nick Kyrgios tok seg av Daniil Medvedev trente Ruud og Nadal under onkel Tonis ledelse på en av banene ved siden av.

– Spillefri dag i Roma, men trening må gjøres. Og da gjør man det med selveste Rafa Nadal 1,5 time på grusen er akkurat unnagjort og onkel Toni har alltid gode tips å komme med, skrev Ruud på sin hjemmeside på Facebook.

Tennis

Gavepakke fra Wimbledon til Ruud og resten av tennisstjernene

FOR 6 TIMAR SIDAN

Nadal har de siste ti årene vært «kongen» på grusen. Han har likevel slitt i de siste store turneringene i Barcelona og Madrid. I sin annenrundekamp skal Nadal ut mot franske Jeremy Chardy.

Kyrgios sikret seg plass i 2. runde med seier 6-3, 3-6, 6-3 over Medvedev tirsdag. Kyrgios og Medvedev er begge solide og meritterte spillere. Russeren var før turneringen nummer 14 på ATP-rankingen

Kyrgios er kanskje mest kjent for sine utbrudd og ablegøyer på banen. Australieren er for tiden ranket som nummer 36 i verden.

Den 24 år gamle australieren brøt tirsdag Medvedevs annet servegame og tok hjem førstesettet med 6-3. Han viste seg fra en leken side og bød publikum på mange gode slag. Spesielt stoppballene var imponerende.

Mellom første og annet sett fikk Medvedev behandling for en vond rygg.

Kyrgios mistet litt av fokuset i sett nummer to. 23 år gamle Medvedev kom mer med i kampen og dro i land settet med 6-3.

Kyrgios var derimot tilbake i flytsonen igjen i det avgjørende tredjesettet og brøt direkte til 2-0. Han så seg aldri tilbake og vant settet 6-3.

Casper Ruud sa til NTB mandag at uansett hvem han møter i 2. runde ville det bli en tøff motstander.

– Begge er toppspillere og i verdensklasse, så det blir en stor utfordring for meg. Det er kanskje gunstig at det er på grus i hvert fall, sa Ruud om Kyrgios og Medvedev.

(©NTB)

  • Les også: Start låner ut spiller til Island

Sett denne?

Tennis

Bernt oppsummerer runde 7: Brann erobrer Norge og Fagermos banestorming

FOR 11 TIMAR SIDAN
Tennis

Måtte avgjøres på supertiebreak: – Han er i ferd med å finne matchformen

09/07/2020 PÅ 13:53
Relatert
Tennis
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen