Arevalo/Middelkoop - Ruud/Kecmanovic 2-0 (6-3, 6-1)
Fredag morgen forsøkte Casper Ruud og serbiske Miomir Kecmanovic å ta seg videre til den 3. runden av dobbelturneringen i Australian Open da de møtte Marcelo Arevalo og Matwe Middelkoop. Det klarte de ikke, og etter svakt spill tapte duoen 2-0 i sett.
Indian Wells
Går inn i historisk tung periode: – Målet er å snu den trenden
7 TIMER SIDEN
Det ble ingen god start for Ruud, som måtte se at hans serve var den eneste som ble brutt i det første settet.
– Desverre er Middelkoop framme og forstyrrer ved nettet, så det er vanskelig for Casper å finne rytmen sin. Du ser at det blir litt feil, og så har ikke førsteserven vært helt på topp, så det ble brudd, og da er det vanskelig å komme tilbake, sa Eurosports tennisekspert, Melanie Stokke.
Når heller ikke returspillet satt helt som det skulle, ble det vanskelig, og Arevalo og Middelkoop vant det første settet 6-3.
Her får Ruud problemer:

Ruud fikk problemer i dobbelkampen - serven brutt

I det andre settet var Ruuds serving bedre, og 22-åringen fikk inn flere førsteserver, men dobbelspesialistene var svært gode ved nettet og brøt Ruud nok en gang.
Kecmanovic spilte tidvis godt, men det norske tennis-håpet slet med rytmen og var muligens preget av to tøffe kamper dagen i forveien.
– Man må samarbeide, og når Ruud ikke setter serven sin og blir brutt gang på gang, så blir det ganske tungt. Jeg synes ikke serberen spiller dårlig, men de andre spiller godt og du ser at de er veldig gode med refleksene og setter bort volleyene mye bedre enn det Casper gjorde i dag, sa Stokke etter kampen.
Da Arevalo og Middelkoop ledet 5-1 i det andre settet så det mørkt ut for den norsk/serbiske duoen.
Ruud fikk muligheten til å holde seg selv og makkeren inne i kampen med sitt serve-game, men istedenfor ble det kampens siste. Ruud og Kecmanovic var aldri i nærheten av en snuoperasjon, og tapte kampen 2-0 i sett.
Ca. klokken 02:30 natt til lørdag spiller nordmannen ny kamp i singelturneringen. Radu Albot fra moldova venter i den 3. runden.
Dersom 22-åringen går seirende ut av den kampen, vil det være første gang han tar seg videre til 4. runde.
– Casper må få inn serven sin inn mot singelkampen, så kommer det til å gå bra.
Kampen går uten publikum, ettersom Australia må inn i ny lockdown. Se hva Christian Ruud sier om situasjonen:

Ny lockdown i Australia - slik påvirker det spillerne

BNP Paribas Open
Se høydepunktene: Norrie med maktdemonstrasjon mot Schwartzman
I GÅR PÅ 20:29
Indian Wells
Kjempeskrell for tennisstjerna – tapte etter komfortabel ledelse
I GÅR PÅ 22:32