Turneringen er årets første ATP Masters 1000 og WTA 1000, og den største foruten Grand Slam-turneringen Australian Open. Men den går uten en rekke stjerner.
Rafael Nadal, Dominic Thiem, Roger Federer og Novak Djokovic har alle meldt forfall.
Tennis
Kyrgios tok sin første ATP-tittel på tre år: – Følelsesladet
19 TIMER SIDEN
– Jeg har besluttet å bruke denne perioden hjemme med familien min. Med alle restriksjonene trenger jeg å finne en balanse mellom tiden ute på tur og hjemme, meldte Djokovic før helgen.
Serberen er antatt å være tilbake på banen i Monte-Carlo, som er en viktig grusturnering på veien til Roland Garros, der han skal jakte årets andre Grand Slam-tittel.
Nadal meddelt at han vil benytte tiden til å restituere fullt og å bli klar til grussesongen i Europa.
Normalt arranges også Indian Wells, men den er i år avlyst, hvilket betyr at det blir mindre utbytte for en tur til USA nå.
Ifølge Eurosport.com er dette første gang siden 2004 at ingen av «de tre store», Nadal, Federer og Djokovic, er å se i en Masters-turnering.
Tirsdag kveld melder også Andy Murray at han trekker seg fra turneringen i Miami. Murray har sunket på verdensrankingen de siste årene, og er nå 119.- rangert i verden. Briten fikk et wildcard for å å være med i turneringen, og skulle opprinnelig møte Lloyd Harris i den første runden.
Nå har også Serena Williams trukket seg fra turneringen i Miami, som avholdes fra 24. mars. Den var avlyst som følge av koronapandemien i fjor, men er tilbake på programmet denne sesongen.
Williams, som har vunnet åtte ganger i Miami, forteller at hun må stå over etter et inngrep i munnen, eller «oral surgery», som hun skriver.
Mandag fortalte Ruud til Eurosport at han satser på å bli klar til Monte-Carlo, som også er en ATP 1000 Masters (11. april), og at han ikke vil risikere noe inn mot grussesongen, som er ekstra viktig for nordmannen.
– Jeg tror ikke det var sannsynlig at det skulle bli helt bra igjen til Miami, så det å gå rett ut i kamp der hadde blitt for tøft. Nå skal vi hjem til Europa og begynne å trene på grus igjen etterhvert som håndleddet blir helt fint, sa Ruud mandag.
ATP Montreal
Beholder plassen på ATP-rankingen før storturnering
20 TIMER SIDEN
Abierto de Tenis Mifel
Etterlengtet Medvedev-triumf i Mexico
I GÅR PÅ 10:39