Pappa Christian Ruud bekrefter overfor Eurosport tirsdag kveld at de har fått tilbake resultatene fra MR-undersøkelsen og at prognosene for stjerneskuddets håndledd er gode.
– Det blir litt bedre for hver dag. Så har vi fått MR og konferert litt med legen i Norge. Vi tror og håper at det ikke er noe farlig. Det er nok en liten slagskade. Det er estimert seks til ti dager der man holder seg helt rolig. Så om to-tre dager satser vi på at han kan kjøre på igjen med trening, sier han.
Tennis
Serena Williams legger opp
3 TIMER SIDEN
– Basert på hva legene sier og undersøkelsene så håper vi og tror han er klar til neste turnering. Så vet man aldri, man tør ikke spå fremtiden 100 %.
Nordmannen, som per nå er ranket som nummer 25 i verden, reiste tirsdag morgen ned til Mallorca for å trene seg opp foran grussesongen. Første turnering vi ser han i blir trolig ATP1000 i Monte Carlo den 11. april. Fram til det, skal finværet nytes på den spanske øyen, og han får treningsmotstandere som mildt sagt bør være god sparring.
– Planen er at han skal trene med Rafael Nadal. Vi håper på mange økter med han, det er et mål vi har. Så er det andre spillere der også, selvfølgelig. Men det blir alltid noe ekstra å spille mot Rafael på trening.
– Casper skjerper seg ekstra og yter nok enda bedre. Jeg synes det er veldig gøy når de møtes, for da får han kjenne på helt topp-topp nivå, sier far og trener Christian.
Tidligere denne vinteren kom Ruud med noen gode tips:

Ruud i karantene – her er hans TV-tips

Tennis
Ruud åpner mot 42.-rangert slovak i Montreal
8 TIMER SIDEN
Tennis
Kyrgios tok sin første ATP-tittel på tre år: – Følelsesladet
I GÅR PÅ 10:14