– Håndleddet er ikke så bra, men det er litt bedre enn for noen dager siden, så det går riktig vei.
Det sier Casper Ruud til Eurosport kort tid før avreise til Mallorca.
Tennis
Kyrgios tok sin første ATP-tittel på tre år: – Følelsesladet
18 TIMER SIDEN

Sikter seg inn mot Monte Carlo

Norges tennisess måtte trekke seg fra kampen mot Alexander Zverev i Mexico natt til fredag på grunn av en skade i håndleddet. Senere bekreftet også managementet til Ruud at han var nødt til å trekke seg fra Miami Open.
– Jeg tror ikke det var sannsynlig at det skulle bli helt bra igjen til Miami, så det å gå rett ut i kamp der hadde blitt for tøft. Nå skal vi hjem til Europa og begynne å trene på grus igjen etterhvert som håndleddet blir helt fint, sier Snarøya-gutten videre.
Nå fester Casper Ruud blikket mot grussesongen.
– Nå satser jeg på å bli klar til Monte Carlo (ATP 1000 Masters, 11. april). Litt derfor jeg ikke ønsker å spille i Miami, for å ikke risikere noe inn mot grussesongen, forteller han til Eurosport.

Skal undersøke håndleddet nærmere

Som Eurosport har skrevet tidligere, er en håndleddskade ofte ekstra dårlig nytt for en tennisspiller.
– Casper er nok spent på dette her. Håndleddskader er nok topp tre når det kommer til alvorlighetsgrad av skader i tennis. Det kan være småtterier, men du har også spillere som har blitt satt ut i flere år med den type skader. Men vi er jo ikke der ennå, utdypet Eurosports tennisekspert Ola Bentzen i kjølvannet av Ruuds skade i Mexico.
Nå skal håndleddet undersøkes litt nærmere når Team Ruud er på plass i Spania.
– Foreløpig er det egentlig bare å holde hånden mest mulig i ro og ise den regelmessig, så får vi undersøke den litt nærmere når vi er tilbake i Europa, sier Casper Ruud.
Sett denne?

Her ryster et jordskjelv midt under semifinalen i Mexico Open

ATP Montreal
Beholder plassen på ATP-rankingen før storturnering
18 TIMER SIDEN
Abierto de Tenis Mifel
Etterlengtet Medvedev-triumf i Mexico
I GÅR PÅ 10:39