Det opplyser ATP. Boten tilsvarer over 350.000 norske kroner. Zverev går også glipp av rankingpoeng fra turneringen.
Wimbledon
Cameron Norrie - Steve Johnson - Wimbledon høydepunkter
6 TIMER SIDEN
OL-vinneren slo racketen sin flere ganger i stolen hvor dommeren fortsatt satt under en doublekamp i ATP-turneringen i Acapulco. Episoden skjedde etter at han og makkeren Marcelo Melo hadde tapt for briten Lloyd Glasspool og finnen Harri Heliovaara.
Zverev hadde tidligere i kampen reagert negativt på en dommeravgjørelse. Ledelsen i ATP-touren reagerte umiddelbart og utestengte 24-åringen for resten av turneringen for usportslig opptreden.
En grundigere etterforskning er også satt i gang som kan føre til en utestengelse av tyskeren.
– Det er fullstendig uakseptabel oppførsel. Det føyer seg inn i rekken av flere episoder hvor stjernene snakker respektløst til dommerne. Det er en uting og det topper seg med noe som er langt over streken, sa Discovery-ekspert Ola Bentzen.
Zverev selv la seg flat etter hendelsen.
– Det er vanskelig å beskrive med ord hvor mye jeg angrer på oppførselen min under og etter double-kampen i går. Jeg har personlig beklaget til dommeren, fordi mitt utbrudd mot ham var feil og uakseptabelt, og jeg er skuffet over meg selv, skrev Zverev i uttalelsen han har publisert på Instagram.
– Det skulle bare ikke skjedd og det finnes ingen unnskyldning. Jeg vil også komme med en beklagelse til mine fans, til turneringen og til sporten jeg elsker, fortsatte han.
(Eurosport / ©NTB)

Her svartner det for Zverev – dundrer løs mot dommertårnet

Wimbledon
Wimbledon : Frances Tiafoe vs Alexander Bublik
10 TIMER SIDEN
Wimbledon
Ruud og Blumberg videre etter glimrende comeback
11 TIMER SIDEN