Tennis

ATP-touren blir utsatt i 6 uker: – Har full forståelse for tiltakene

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Casper Ruud

Foto: Eurosport

AvKjetil Ånnevik
12/03/2020 på 14:30 | Oppdatert 12/03/2020 på 16:39

Korona-viruset skaper problemer i de fleste idretter i verden, nå er ATP-touren i tennis også utsatt.

Da Eurosport møtte Ruud-leiren tidligere denne torsdagen var Casper Ruud klar på at han ville at turneringene skulle gå sin vante gang framover. Nå blir det derimot 6 uker på sidelinjen for tennisspilleren.

– Jeg synes det selvfølgelig er kjedelig at vi ikke får spilt kamper og turneringer, men jeg har full forståelse for de tiltakene som må gjøres for å få kontroll på situasjonen. Det er jo en global krise, og det er ikke bare tennis som blir affektert av dette. Vi må bare smøre oss med tålmodighet og se hva som skjer de neste månedene, sier Casper Ruud til Eurosport.

Tennis

Tennisrebell dropper US Open

FOR EIN DAG SIDAN

Christian og Casper Ruud befinner seg fortsatt i California der ATP-turneringen Indian Wells egentlig skulle funnet sted denne uken. Hva de neste ukene bringer for far og sønn er heller usikkert.

– Vi er fortsatt litt usikre på hva de neste ukene bringer, men jeg tror vi satser på å bli værende her for å trene. Hjemme i Norge er det jo mange smittetilfeller, så da må man bare holde seg inne etter hva jeg har forstått. Derfor tror jeg vi blir værende her i enten California eller i Florida, sier Ruud til Eurosport.

Les også: All toppfotball avlyses

Saken fortsetter under videoen

Ruud ba om reprise av dette frekke slaget: – Den der kommer vi til å huske!

00:02:28

Tar viruset på alvor

Casper- og Christian Ruud er forsatt i California i påvente av en avklaring om hvordan Corona-viruset vil påvirke ATP-tennisen. Christian Ruud sier de tar viruset seriøst.

– Vi prøver å ta litt forholdsregler, vi vasker hendene ofte, og vi unngår å være på områder med mange mennesker. USA er jo et stort land, så vi kjører stort sett bil hele tiden. Vi prøver rett og slett å være litt forsiktig med de vi omgås med, sier Christian Ruud i et intervju med Eurosport, før Casper Ruud skyter inn:

– Også bruker vi antibac, sier en smilende Casper Ruud til Eurosport.

Les også: Nedslående virus-nyheter for Ruud

Tennis

Tennis: Lokale helsemyndigheter vil avlyse Madrid Open

I GÅR PÅ 14:07
Tennis

Storsmell for US Open – verdenseneren trekker seg

30/07/2020 PÅ 06:51
Relatert
Tennis
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen