Da Eurosport møtte Ruud-leiren tidligere denne torsdagen var Casper Ruud klar på at han ville at turneringene skulle gå sin vante gang framover. Nå blir det derimot 6 uker på sidelinjen for tennisspilleren.
– Jeg synes det selvfølgelig er kjedelig at vi ikke får spilt kamper og turneringer, men jeg har full forståelse for de tiltakene som må gjøres for å få kontroll på situasjonen. Det er jo en global krise, og det er ikke bare tennis som blir affektert av dette. Vi må bare smøre oss med tålmodighet og se hva som skjer de neste månedene, sier Casper Ruud til Eurosport.
Christian og Casper Ruud befinner seg fortsatt i California der ATP-turneringen Indian Wells egentlig skulle funnet sted denne uken. Hva de neste ukene bringer for far og sønn er heller usikkert.
Tennis
Passerte «tidenes beste»: – Burde få ganske store overskrifter
14 TIMER SIDEN
– Vi er fortsatt litt usikre på hva de neste ukene bringer, men jeg tror vi satser på å bli værende her for å trene. Hjemme i Norge er det jo mange smittetilfeller, så da må man bare holde seg inne etter hva jeg har forstått. Derfor tror jeg vi blir værende her i enten California eller i Florida, sier Ruud til Eurosport.
Les også: All toppfotball avlyses
Saken fortsetter under videoen

Ruud ba om reprise av dette frekke slaget: – Den der kommer vi til å huske!

Tar viruset på alvor

Casper- og Christian Ruud er forsatt i California i påvente av en avklaring om hvordan Corona-viruset vil påvirke ATP-tennisen. Christian Ruud sier de tar viruset seriøst.
– Vi prøver å ta litt forholdsregler, vi vasker hendene ofte, og vi unngår å være på områder med mange mennesker. USA er jo et stort land, så vi kjører stort sett bil hele tiden. Vi prøver rett og slett å være litt forsiktig med de vi omgås med, sier Christian Ruud i et intervju med Eurosport, før Casper Ruud skyter inn:
– Også bruker vi antibac, sier en smilende Casper Ruud til Eurosport.
Les også: Nedslående virus-nyheter for Ruud
Tennis
Australian Open kan gå uten verdenseneren
14 TIMER SIDEN
Indian Wells
Sikret seg seieren i Indian Wells
I GÅR PÅ 06:49