Kampen ble avbrutt på stillingen 2-2 i andre sett grunnet skybrudd i under den 2. runden av ATP-challengerturneringen i Stockton, California natt til torsdag norsk tid.
Torsdag kveld var det oppholdsvær, men det hjalp ikke Casper Ruud denne gangen. Etter å ha tapt første sett 1-6, spilte han seg opp og holdt stillingen til 6-6 i sett to og dermed tiebreak. Ruud hadde tre settballer fra stillingen 6-3 i tiebreak, men klarte ikke å avgjøre til sin fordel.
I stedet fikk Eubanks en matchball som Ruud avverget, men da Eubanks fikk nok en matchball var det over. Den tok den tynne og lange amerikaneren vare på, og dermed tok annet sett 7-6 etter 10-8 i tiebreak. Eubank er klar for 3. runde i California, mens Ruud må videre til nye oppgaver.
Erste Bank Open
Ruud tok grep før sesongavslutningen: – Mye som står på spill
5 TIMER SIDEN
Tirsdag hadde 18 år gamle Ruud ingen problemer med å slå tyske Jan Choinski i første runde i Stockton. Han vant med settsifrene 6-3, 6-0.
Turneringen i California er Ruuds første etter noen uker med konkurransepause. Han har trent godt på Rafael Nadals tennisakademi på Mallorca.
(©NTB)
Sett denne?
Tennis
Ruud med karrierebeste på verdensrankingen – klatret igjen
17 TIMER SIDEN
Erste Bank Open
Vrien trekning for Ruud: – Jeg frykter han litt
23/10/2021 PÅ 11:32