Casper Ruud hvilte ikke lenge etter stormøtet med Roger Federer i Roland-Garros. Tirsdag var han i aksjon i 2. runde i en Challenger-turnering i tsjekkiske Prostejov.
Nordmannen spilte seg videre til neste runde etter å ha vunnet mot Donelly, rangert som nummer 429 på verdensrankingen
Seieren var samtidig ikke av det enkle slaget, selv om nordmannen er atskillig bedre rangert enn franskmannen. Ruud brukte litt tid på å komme i gang på den tsjekkiske grusen. Det var franskmannen som tok hjem det første settet etter at spillerne hadde holdt følge til 4-4. Da brøt franskmannen Ruuds serve og avgjorde settet i sitt neste servegame.
Australian Open
Mannarino - Karatsev - Australian Open
4 TIMER SIDEN

Bråvåknet

Etter det våknet Ruud, og det meste dreide seg om den norske 20-åringen resten av kampen. I andre sett brøt Ruud serven til Donelly og gikk opp i 4-2, men tapte egen serve i neste game. Deretter ble det nytt servebrudd fra nordmannen, som så avgjorde settet til 6-3.
I tredje og siste sett var det liten tvil om hvor seieren skulle ende. Ruud tok raskt ledelsen 4-0 og kontrollerte settet inn til 6-2-seier, og dermed avansement i turneringen.
I tredje runde i Prostejov møter Ruud hjemmehåpet Vaclav Safranek. Ruud er førsteseedet i turneringen og fikk walkover i første runde. 20-åringen har tatt store steg den siste tiden og er oppe på 63.-plass på verdensrankingen. Han kommer også til å klatre ytterligere etter den fine innsatsen i Roland-Garros, der han tok seg til tredje runde.
20-åringen har tatt store steg den siste tiden og er oppe på 63.-plass på verdensrankingen. Han kommer også til å klatre ytterligere etter den fine innsatsen i Roland-Garros, der han tok seg til tredje runde.
(©NTB)
Australian Open
Nadal videre i Australian Open
7 TIMER SIDEN
Australian Open
Nadal - Khachanov - Australian Open
7 TIMER SIDEN