• Se Casper Ruud mot Lorenzo Sonego i andre runde av ATP 1000 Roma torsdag. Antatt kampstart er mellom 17.00 og 18.00. Sikre deg tilgang her!
Etter å ha slått ut nummer 16 i verden, russiske Karen Khachanov, i den første runden av ATP 1000-turneringen fra Roma mandag, er Casper Ruuds neste motstander Lorenzo Sonego.
– Jeg har trent litt med ham. Han er ganske ung og har hatt et par gode siste år, kommet seg fra Challenger-nivå og nå blant de 50 beste i verden. En farlig spiller. Han har en god serve, han er ganske høy og er nok en spiller som foretrekker grus han også, vil jeg tro. Det virker som de beste resultatene hans er på grusen, så jeg må nok være klar for en tøff kamp, sier Ruud til Eurosport før møtet med Sonego.
Tennis
ATP gjør ikke som WTA – vil holde turneringer i Kina
EN DAG SIDEN
Italieneren er ranket som nummer 47 og slo ut Nikoloz Basilashvili i forrige runde.
– Som jeg sa, han har en god serve, han kan serve hardt og så har han ganske bra snert i forehanden. Så jeg er forberedt på det og begynte allerede mandag med forberedelsene og å tenke på hvordan jeg skal prøve å spille mot ham. Men det blir nok en litt annerledes kamp enn mandag vil jeg tro, sier han.
Kampen som egentlig skulle spilles onsdag ble tirsdag flyttet til torsdag. Noe som betyr en ekstra hviledag for Ruud.
– Jeg skulle egentlig gjerne spilt i onsdag, jeg, men det er ikke helt opp til oss alltid å få velge når vi skal spille. Det er mange ting som skal klaffe her på en turnering, spesielt i første runden så er det veldig mange kamper, så om turneringslederen sier noe, så må man bare følge etter det han bestemmer, sier han og legger til:
– Da får jeg bare enda en ekstra dag å forberede meg på og finjustere et par små ting som man kanskje har lyst til å jobbe med litt til før kampen og bygge overskudd. Det er det som er viktig her. Så lenge man føler seg bra i kroppen, så er det bare å gå ut å gi alt. En ekstra hviledag kan være bra det innimellom, men det ble litt annerledes enn jeg hadde trodd.
  • Se Casper Ruud mot Lorenzo Sonego i andre runde av ATP 1000 Roma torsdag mellom 17.00 og 18.00. Sikre deg tilgang her!
Se hele intervjuet med Casper Ruud hvor han snakker om kampen mot Khachanov og neste motstander:

Har startet forberedelsene til ny kamp: – En farlig spiller

Tennis
Kina reagerer på boikott: – Er imot politisering av idretten
I GÅR PÅ 08:58
Tennis
Far og sønn Ruud nominert til flere priser: – Vi er stolte begge to
I GÅR PÅ 07:52