Casper Ruud kjemper en innbitt kamp om å kvalifisere seg til ATP-sluttspillet. Etter fredagens tap i Wien, er den kommende turneringen i Paris desto viktigere.
Ruud måtte gi tapt for Jannik Sinner i kvartfinalen av ATP 500-turneringen i Wien. Italieneren har vært i kanonform den siste tiden og med avansement i semifinalen i Wien, vil han gå forbi Ruud i kampen om å være blant de åtte som kvalifiserer seg til ATP-sluttspillet i Torino i november.
Tennis
ATP gjør ikke som WTA – vil holde turneringer i Kina
02/12/2021 PÅ 18:24
– Mot en spiller som har så mye selvtillit og har så god kampform i det siste, er det tøft å vinne de viktigste og avgjørende poengene. Han er ekstremt god, sier Ruud til NTB etter tapet mot Sinner.
  • Følg ATP-turneringen i Paris fra mandag av på Eurosport.no og discovery+.
Dermed må Ruud mest sannsynlig gjøre det godt i ATP Masters 1000-turneringen i Paris, som starter mandag, for å forsvare en plass blant sesongens åtte beste spillere som får delta i Torino.
Ruud ser fram til den viktige turneringen i Paris, selv om han har slitt der tidligere.
– Det blir gøy med Paris. Jeg har ikke fått det helt til som jeg ønsker i den turneringen før, men nå er det viktigere enn noen gang. Nå blir jeg seedet og får antakeligvis walkover i første runde tror jeg, sier Ruud. (©NTB)
Så du denne?

Ruuds overmann om spørsmål: – Nei, vær så snill, ikke si det!

Tennis
Kina reagerer på boikott: – Er imot politisering av idretten
02/12/2021 PÅ 08:58
Tennis
Far og sønn Ruud nominert til flere priser: – Vi er stolte begge to
02/12/2021 PÅ 07:52