• Cirka 04.00 natt til onsdag på Eurosport Norge og Eurosport Player: Se Ruud og Koepfer mot Maceiras og Nedovyesov i ATP Challanger-turneringen
Han feide belgiske Arthur De Greef av banen og gikk videre i Challenger-turneringen i Playford i Australia.
20-åringen fra Snarøya vant i to strake sett med sifrene 6-1, 6-3. Det var en tydelig spillesugen Ruud på den australske hardcourten. Kampen var hans første siden han gikk på sitt tredje strake semifinaletap i slutten av oktober.
San Diego Open
Team Ruud før Murray-møtet: – Fortsatt en av de tøffeste der ute
30/09/2021 PÅ 07:33
Ruud fikk en komfortabel reise i første sett. Da brøt han to ganger De Greefs serve.
Belgieren pådro seg også umiddelbart et servebrudd i annet sett, men derfra og ut holdt begge serven. Dermed ble det ikke like enkelt for Ruud som i åpningssettet, men han kontrollerte uansett inn avansementet til 3. runde (åttedelsfinale) i turneringen.
Nordmannen hadde walkover i første runde i Adelaide-forstaden.
Ruud er for tiden rangert som nummer 112 på verdensrankingen. Tirsdagens motstander ligger på 204.-plass.
Challengerturneringen i Playford har en total premiesum på vel 80.000 dollar. Det er den eneste konkurransen Ruud spiller før Australian Open. I fjor kvalifiserte han seg til Grand Slam-turneringen for første gang og tok seg til 2. runde.
  • Cirka 04.00 natt til onsdag på Eurosport Norge og Eurosport Player: Se Ruud og Koepfer mot Maceiras og Nedovyesov i ATP Challanger-turneringen
(©NTB)
Sett denne?
US Open
Sjokk-exit for Ruud: Tapte for 117-rangert nederlender
01/09/2021 PÅ 19:51
US Open
Ruud-kamp utsatt: Meldt voldsomme regnbyger
01/09/2021 PÅ 15:36