• Se «Casper Ruud mot Norge» fra klokken 10.00 på søndag på Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
Søndag sendes tennisturneringen «Casper Ruud mot Norge» hvor 16 av Norges beste mannlige tennisspillere skal utfordre Casper Ruud. Blant annet er Viktor Durasovic, som er Norges nest beste tennisspiller, samt Herman Hagen Høyerål, Lucas Lillengen og Leyton Rivera fra det norske Davis Cup-laget med.
Indian Wells
Går inn i historisk tung periode: – Målet er å snu den trenden
I GÅR PÅ 14:02
Ruud, som er ranket som nummer 36 i verden, er en klar favoritt før turneringen.
– Ja, han er storfavoritt. Og et godt knepp bak er Viktor, som spilte mange gode turneringer gjennom fjoråret. Casper er et godt hakk foran, men så er det også noe av de andre som begynner å bli veldig gode, sier Eurosports tennisekspert Ola Bentzen.
Turneringen vil spilles i et litt annerledes format, i et 16 tablå hvor det er best av tre matchtiebreak, mens i finalen spilles det best av fem.
Bentzen er også klar på at siden det er et litt kortere format på kampene, så kan det være flere tilfeldigheter som spiller inn.
– Det man kan ha i bakhodet med et sånt type format er at alt kan skje. Det er et kortere format, noen få poeng kan bli viktigere og tilfeldighetene kan spille inn enda mer enn i en normal tenniskamp. Det kan være vanskelig for favorittene å vinne alle kampene og være utflytende marginer, så alt kan skje selv om Casper er favoritt.
Sendingen starter kl. 10.00 søndag 24. mai, og vises på Dplay og Eurosport Norge.
Sett denne?

Christian Ruud om OL i 2024: – Muligheter til å være med å slåss om medaljer

BNP Paribas Open
Se høydepunktene: Norrie med maktdemonstrasjon mot Schwartzman
I GÅR PÅ 20:29
Indian Wells
Kjempeskrell for tennisstjerna – tapte etter komfortabel ledelse
13/10/2021 PÅ 22:32