Det ble klart da Molcan slo Mackenzie McDonald i 1. runde. Ruud er 4.-seedet i ATP 1000-turneringen og hadde walkover til runde to.
De to spillerne har møttes én gang tidligere på seniornivå, i grusturneringen i München tidligere i år. Da vendte Ruud til seier med 3-6, 6-4, 6-4.
Rakuten Japan Open Tennis Championships
Skuffet i kvartfinalen – får spansk motstander i Japan Open
19 TIMER SIDEN
Turneringen i Montreal spilles på hardcourt, et underlag Ruud har tatt store steg på det siste året. Nordmannen vant en turnering i Sveits i juli, men det var på grus. Deretter måtte nordmannen trekke seg fra turneringen i Kitzbühel uken etter på grunn av en vond skulder.
Artikkelen fortsetter under videoen.

Se det mye omtalte håndtrykket mellom Casper Ruud og Holger Rune

Derfor blir det spennende å se hvor Ruud står når han de neste ukene skal spille i Canadien Open i Montreal, Cincinnati Masters i Ohio og US Open i New York.
Verdensener Daniil Medvedev er den store favoritten i turneringen i Canada. Han vant nylig sin første ATP-tittel for året og har vist god form. Russeren møter enten Sebastian Baez eller Nick Kyrgios i 2. runde. Kyrgios stakk av med seieren i turneringen i Washington sist helg.
ATP 1000-turneringen i Montreal er en av de mest prestisjefulle i løpet av sesongen. Kun de fire Grand Slam-turneringene (Australian Open, Roland-Garros, Wimbledon og US Open) regnes som større enn ATP 1000-turneringer.
(NTB/Eurosport)
Eugene Korea Open Tennis Championships
Se høydepunktene: Ruud tapte for japaner i kvartfinalen i Korea Open
I GÅR KLOKKEN 11:25
Tennis
Sjokktap for Ruud i Sør-Korea
I GÅR KLOKKEN 08:03