Populære sporter
All sport
Vis alt

Nytt tap for Ruud i Paris - sesongen er over

Pål Strande Gamlemoen

Oppdatert 05/11/2020 klokken 13:29 GMT+1

Casper Ruud kom seg videre til runde to i doubleturneringen i Paris Masters, men der sa det stopp.

Casper Ruud

Foto: Getty Images

Koolhof/Mektic - Ruud/Fritz 6-4, 7-6 (7-1 i tiebreak)
Ruud og makkeren Taylor Fritz tok seg videre fra første runde i doubleturneringen for noen dager siden. Torsdag sa det imidlertid stopp mot det sterke paret Wesley Koolhof og Nikola Mektic.
Mektic og Koolhof vant det første settet 6-4. Ruud og hans makker svarte i det neste og tok seg faktisk helt til et tiebreak. Der ble det imidlertid for tøft.
Paret fra Nederland og Kroatia var også favoritter til å vinne. De er ranket som nummer 13 og 16 på verdensrankingen i double, der Ruud og Fritz er ranket som nummer 209 og 211.
Casper Ruud og Taylor Fritz tok det første gamet i første sett, og duellantene fulgte hverandre til stillingen 3-3. Da brøt Wesley Koolhof og Nicola Mektic serven til Ruud og Fritz og overtok føringen i kampen. Den føringen holdt de settet ut og avgjorde det med 6-4 til slutt.
I det andre settet fulgte parene hverandre tett og holdt sine servegame. Dermed måtte det avgjøres på tiebreak der Ruud og makkeren tapte 1-7.
Ruud og hans amerikanske makker vant 6-7, 6-1, 10-5 (etter tiebreak) over sørafrikaneren Raven Klassen og den New Zealand-fødte japaneren Ben McLachlan i 1. runde av turneringen.
Dermed er sesongen helt over for Ruud. Han røk ut av singleturneringen i Paris da han tapte mot Ugo Humbert mandag. Dagen etter bekreftet far og trener Christian at han reiser hjem til Norge før neste sesong. Han står over ATP 250-turneringen i Sofia.
(©NTB/Eurosport.no)
Se intervjuet Christian Ruud gjorde etter tapet her:
picture

Far og trener Ruud: Slik påvirker koronaen sønnens sesongoppkjøring

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame