– Jeg holder Casper som favoritt. Men han har jo vært litt plaget og hatt noen småskader så det blir spennende å se, sier Ola Bentzen om tirsdagens kamp.
Dette blir første gang Casper Ruud og den unge dansken, Holger Rune, møtes. Det mener eksperten gir en ekstra spenning inn mot matchen i Monte Carlo.
Roland-Garros
Overlegen Nadal tok tittel nummer 14 mot Ruud: – Jeg klarte ikke å finne noe svar
05/06/2022 PÅ 15:31
– Det blir spennende å se hvordan de matcher hverandre. Slipper Casper Rune til i kampen? Rune er en sulten og offensive spiller, men klarer han å holde tempoet til Casper? undrer Bentzen.
Samtidig mener Discovery-eksperten at grusunderlaget vil være en fordel for begge spillerene.
– Rune er hardtslående og sterk for alderen. Det gjør at han passer spesielt godt på grusen, men han har potensialet til å gjøre det bra på alle dekker - litt slik som Casper, sier eksperten om den 17-årige dansken.

– Kjenner nok på presset

På Marbella forrige uke fikk Casper Ruud et brutalt møte med en annen 17-åring. Det norske tennisesset klarte ikke hamle opp mot spanske Carlos Alcaraz, og måtte til slutt se seg slått 2-0 i kvartfinalen i ATP 250-turneringen.
– Jeg tror Casper brukte turneringen i forrige uke til oppvarming, og han tok det nok ikke tapet alt for tungt. Casper er klar favoritt tirsdag, men han kjenner nok litt ekstra på presset. Både grunnet alderen til Holger Rune og at han er fra nabolandet, sier Bentzen.
– Men Casper er flink til å takle akkurat slike stressende situasjoner. Samtidig skal han huske på at dansken er god, så Casper må spille på sitt beste.
Roland-Garros
Casper Ruud - Holger Rune - Roland-Garros høydepunkter
01/06/2022 PÅ 23:38
Roland-Garros
Historiske Ruud videre i Roland Garros etter episk femsetter: – Lettelse
28/05/2022 PÅ 19:51