• Se semifinalen mellom Casper Ruud og Marin Cilic fredag fra kl. 17:30 på MAX og discovery+
– Det er feil det han påstår. Det er virkelig ikke det som skjedde. En stor løgn, og det er skuffende å bli fortalt løgner til, sier en svært tydelig Casper Ruud til Discovery dagen etter den famøse kampen mot dansken Holger Rune.
For etter kampen mot Casper Ruud, påstod dansken at nordmannen hadde kommet opp i ansiktet hans og skreket «JAA». Dette avviser Ruud blankt.
Roland-Garros
Tilbakeblikk: Her er Casper Ruuds fem beste slag fra Roland Garros
10/06/2022 PÅ 07:50
– Det er en stor garderobe vi satt i etter kampen, der jeg og resten av teamet sitter på en side, mens han sitter på en helt annen side. Jeg tok isbad og fikk restituert litt etter kampen, så dro vi hjem. Hvordan han får det til å stemme at jeg ropte noe i ansik tet hans, det er vanskelig å forstå. Det er en løgn.
– Håper det er siste gang han setter ut slike løgner, legger Casper Ruud til.
Saken fortsetter under videoen.

Her kaster Ruuds motstander ut moren sin fra stadion

Snarøya-gutten tok seg altså til en sensasjonell semifinale i Roland-Garros etter å ha danket ut danske Holger Rune onsdag kveld. Men Ruuds seier etter fire sett kom mer eller mindre i skyggen av det som skjedde etter kampen.
Da de to kamphanene skulle takke hverandre for kampen, var det et iskaldt håndtrykk publikum fikk se over det franske nettet. Ingen klem og intet smil å spore.
Casper Ruud uttrykte misnøye mot måten Holger Rune oppførte seg under kampen, og i et intervju med NRK mente nordmannen at dansken burde «vokse opp».
– Jeg kjenner ikke Holger personlig, men har sett på TV at det kan være mye drama til tider. Han er ung og ny og det kan skyldes, men når man er på en stor scene er det kanskje på tide å vokse opp litt, skal Ruud ha sagt til den norske pressen etter kampen ifølge NRK.
Roland-Garros
Nadals utrolige rekord: – Denne vil aldri bli slått
06/06/2022 PÅ 18:04
Roland-Garros
Ruud etter finaletapet i Paris: – Mange år igjen
06/06/2022 PÅ 16:57