Populære sporter
All sport
Vis alt

Full ordkrig: Beskylder hverandre for løgn

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 02/06/2022 klokken 12:39 GMT+2

Holger Rune har gått hardt ut mot Casper Ruud etter kvartfinaletapet i Roland Garros. Christian Ruud mener danskens påstander er langt unna sannheten, mens Aneke Rune mener sønnen er ærlig.

Christian Ruud og Aneke Rune (FOTO: NTB/Getty Images)

Foto: Other Agency

Dansken mener Ruud oppførte seg både arrogant og usportslig under og etter kampen, og uttalte sin klare misnøye til den danske avisen Ekstra Bladet etter at Ruud angivelig skal ha «jublet opp i ansiktet hans».
– Jeg tenkte «hva faen gjør du?». Det gjør man bare ikke. Du kan juble så mye du vil på banen, det gjør jeg selv når jeg vinner. Men det der er bare mangel på klasse. Han burde hatt mer respekt, sa den 19 år gamle dansken.

Slår tilbake

Men pappa og trener Christian Ruud er av en annen oppfatning av situasjonen.
– Rett og slett løgn fra Holger, skriver han i en tekstmelding til Discovery.
På spørsmål om han ønsker å utdype ytterligere, svarer Christian Ruud:
– Det er ikke mer å snakke om fordi det er ren løgn. Vårt fokus er nå kampen på fredag mot (Marin) Cilic.
Discoverys tennisekspert Christer Francke tror heller ikke det ligger noe i uttalelsene til Rune.
– Det koker litt i hodet på Rune der. Alle som ser den matchen ser at Casper har kontroll og forholder seg rolig gjennom hele kampen. Det er Rune som holder på med mye greier der, sier Francke.

Mener Ruud lyver

Aneke Rune, som er moren til Holger, har blitt konfrontert med uttalelsene fra Christian Ruud. Hun mener at sønnen forteller sannheten.
– Faren var der ikke da det skjedde, han hadde gått. Det var kun den fysiske treneren eller behandleren. Det var mens Holger ventet på dopingkontroll, så det kan ikke faren uttale seg om, sier Aneke Rune til danske B.T.
Hun går hardt ut mot pappa Ruud.
– En ting er at man roper opp i ansiktet på min sønn. En annen ting er at faren lyver til pressen. Det er grenseoverskridende atferd, fortsetter moren til Holger Rune.
B.T opplyser at de har vært i kontakt med Christian Ruud etter Aneke Runes uttalelser, men han ønsker ikke å kommentere dem.
picture

Kjente på frustrasjon i amper kamp: – Han bare hamret inn

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame