Populære sporter
All sport
Vis alt

Beskylder Ruud for å hovere: – Roper rett opp i ansiktet mitt

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 02/06/2022 klokken 09:07 GMT+2

Danske Holger Rune går til et verbalt angrep på Casper Ruud etter tapet i onsdagens kvartfinale.

Kjente på frustrasjon i amper kamp: – Han bare hamret inn

Det ble et fyrverkeri på banen da Casper Ruud slo ut Holger Rune for å ta seg til en semifinale i Roland Garros, men det kan virke som det også ble litt hett i kjølvannet av kampen.
Ifølge det danske stjerneskuddet provoserte Ruud ham på veien inn i garderoben da 23-åringen fra Snarøya og resten av teamet passerte dansken.
– Teamet er egentlig greie og søte, men så går han (Ruud) direkte bort til meg og roper «JAAA» rett opp i ansiktet mitt, sa den 19 år gamle dansken til avisen Ekstra Bladet.
– Jeg tenkte «hva faen gjør du?». Det gjør man bare ikke. Du kan juble så mye du vil på banen, det gjør jeg selv når jeg vinner. Men det der er bare mangel på klasse. Han burde hatt mer respekt, fortsatte Rune.

Amper stemning

Det var flere situasjoner underveis i kampen også. Etter det tredje settet, som Ruud forøvrig vant, kom nordmannen med en kommentar til dansken før neste sett startet.
Discoverys eksperter spekulerte i om det kunne ha en sammenheng med at Holger Rune ved flere anledninger ba dommeren sjekke baller som ble dømt ut - og var ute med god margin.
I tillegg så det ut til å være en svært kjølig handshake etter at kampen var ferdig, der man også kunne se at Casper Ruud ristet på hodet til tross for at han tok seg videre.
Etter kampen virket ikke Ruud spesielt imponert over oppførselen til Rune underveis i kampen. Han ber dansken om å «vokse opp».
– Jeg kjenner ikke Holger personlig, men har sett på TV at det kan være mye drama til tider. Han er ung og ny og det kan skyldes, men når man er på en stor scene er det kanskje på tide å vokse opp litt, skal Ruud ha sagt til den norske pressen etter kampen ifølge NRK.
Holger Rune ba også moren sin om å forlate stadion underveis i kampen. Se den absurde situasjonen her:
picture

Her kaster Ruuds motstander ut moren sin fra stadion

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame