Populære sporter
All sport
Vis alt

Ute av doubleturneringen – amerikaner fikk Ruud-revansj

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 03/06/2021 klokken 18:09 GMT+2

Casper Ruud og serberen Miomir Kecmanovic tapte i 1. runde i double i Roland-Garros-turneringen mot amerikanerne Austin Krajicek og Tennys Sandgren.

Casper Ruud

Foto: Getty Images

  • Fredag klokken 11:00 spiller Casper Ruud sin tredje kamp i Roland-Garros. Se kampen mot Alejandro Davidovich Fokina på discovery+ - sikre deg tilgang her!
Ruud og makkeren tapte 5-7, 1-6 etter å ha hengt bra med i starten, men så tapt klart i sett nummer to.
I første sett vant hvert av lagene sine egne servegame helt fram til det sto 6-5 i favør Krajicek og Sandgren. Så klarte amerikanerne å bryte i avgjørende game og vinne 7-5 etter at Ruud blant annet gjorde et dobbeltfeil på tampen.
Den amerikanske duoen kom klart best i gang i det andre settet og tok føringen 3-0 etter å ha brutt Ruud og Kecmanovic én gang.
Ruud/Kecmanovic reduserte til 1-3 før amerikanerne igjen økte ledelsen til tre. Krajicek og Sandgren spilte god doubletennis, økte til 5-1 og skaffet seg så en 40-0-ledelse i sjuende game og dermed tre matchballer.
De misset den første, men den andre satt, og dermed ble settet vunnet overlegent 6-1.
Tennys Sandgren, mannen med det klingende fornavnet, møtte Casper Ruud i Gonet Geneva Open – en turnering Ruud vant – tidligere i mai. I den kampen tapte amerikaneren i to sett (7-5, 6-2).
Ettersom han er ute av doubleturneringen, kan Casper Ruud konsentrere seg fullt og helt om singlespillet i Grand Slam-turneringen i Paris. Der møter han den spanske 21-åringen Alejandro Davidovich Fokina i 3. runde fredag.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame