• Neste uke starter Grand Slam-turneringen Roland Garros. Følg hvert eneste slag av Casper Ruud og de andre tennisstjernene på discovery+!
Det er første gang at Ruud går inn i en Grand Slam-konkurranse med en slik fordel. Han slipper dueller med superstjerner som Novak Djokovic og Rafael Nadal i de første rundene.
– Det gjør at man unngår å møte noen av de åtte øverste seedede fram til og med tredje runde. Det kan selvfølgelig være positivt, men det er mange andre gode spillere man kan møte på i French Open (Roland-Garros) tidlig. Det er ikke sånn at bare fordi man er seedet i topp 16, så skal man gå langt uansett, sier Ruud til NTB.
Roland-Garros
Roste motstanderen: – Du kommer til å vinne mange titler
13/06/2021 PÅ 18:21
Lørdag tok han sin andre ATP-tittel i karrieren. 22-åringen vant da en turnering i sveitsiske Genève. Om en uke starter grussesongens høydepunkt i Paris.
Her sikrer Casper Ruud sin andre tittel i karrieren:

Hopper av glede når seieren er i boks

– Jeg føler muligheten er der til å komme meg til andre uken i French Open, slik jeg gjorde i Australian Open tidligere i år. Målet blir det samme nå.
I februar tok Snarøya-gutten seg til fjerde runde i årets første Grand Slam. Det er det lengste han har kommet på det ypperste nivået i tennissporten.
(©NTB)
Roland-Garros
Se høydepunktene fra finalen mellom Djokovic og Tsitsipas
13/06/2021 PÅ 18:11
Roland-Garros
Krejcikova/Siniakova - Swiatek/Mattek-Sands - Roland-Garros
13/06/2021 PÅ 11:32