• Se Casper Ruud mot Tommy Paul i andre runde av Roland-Garros onsdag på Dplay!
Etter å ha feid japanske Yuichi Sugita av banen i Roland-Garros mandag, venter nå Tommy Paul i andre runde onsdag. Paul er ranket som nummer 58 i verden og slo ut James Duckworth i sin første kamp.
– Han er en god spiller. Tøff motstander, absolutt. Han er bare ett år eldre enn meg, så jeg kjenner til han ganske godt. Har spilt litt med han i junior og hva skal jeg si, vokst opp litt sammen med han, så det er en spiller man kjenner ganske godt og har trent litt sammen med, sier Ruud om sin neste motstander.
Roland-Garros
Highlights | Novak Djokovic - Rafael Nadal
11/10/2020 PÅ 16:12
De to har tidligere møttes en gang i Washington i 2017. Da ble Ruud slått da han måtte gi seg i tredje sett da det stod 1-1 i sett.
– Jeg har møtt han i en kamp hvor jeg egentlig følte jeg spilte en god kamp, men ble litt slått ut av varmen egentlig borte i USA. Det var i USA midt på sommeren og det var langt over 30 grader og altfor fuktig, så jeg husker jeg ble litt slått ut av varmen og måtte kaste inn håndkle til slutt, forteller han.
Men dette året ser det litt annerledes ut for Casper Ruud. I februar tok han sin første tittel, da han vant ATP 250-turneringen i Argentina. Han kom til runde tre i US Open, tok seg til semifinalen i ATP 1000 i Roma, hvor han til tider skapte store problemer for verdensener Novak Djokovic og kom til semifinalen i ATP 500-turneringen i Hamburg. I tillegg har nordmannen klatret på rankingne og er nå nummer 25 i verden.
På grunn av koronapandemien ble Roland-Garros i år flytte til høsten. Dermed vil det ikke bli noe problem med varmen denne gang.
– Men det blir hvert fall ikke et problem på onsdag, for det er ikke så varmt her. Så jeg skal krige til siste ball er ferdig og få en liten revansje mot Tommy Paul, sier han.
Paul vant sin første kamp mot Duckworth 6-2, 6-3, 6-2.
– Han er absolutt en veldig tøff motstander, han er god på grus også. Han har vunnet her i French Open som junior og presset Thiem godt i fjor i første eller andre runde, husker jeg. Så absolutt en farlig motstander, så jeg må være helt på topp hvis jeg skal klare å hamle opp med han, sier Ruud.
Med seier over Paul vil Ruud trolig møte verdenstreer Dominic Thiem i tredje runde.
  • Se Casper Ruud mot Tommy Paul i andre runde av Roland-Garros onsdag på DplayNB! Kamptidspunkt er ikke klart ennå.
Se hele intervjuet med Ruud her:

– En nærmest perfekt start for min del

Roland-Garros
Historiske Nadal med maktdemonstrasjon i Roland-Garros-finalen
11/10/2020 PÅ 15:52
Roland-Garros
Highlights | Iga Swiatek - Sofia Kenin
10/10/2020 PÅ 14:50