• Se Casper Ruud i første runde i Roland-Garros mandag ca. 14.30 på Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
Ruud slet med skulderen i Hamburg i forrige uke.
– Det er ikke mer enn dagligdags hvile som skal til. Om jeg skulle ha litt vondt, så tror jeg adrenalinet skulle «kicke inn» og at det blir glemt fort, sier han til Eurosport.
Roland-Garros
Highlights | Novak Djokovic - Rafael Nadal
11/10/2020 PÅ 16:12
Se hele intervjuet med Casper Ruud her:

Ruud før Roland-Garros: – Gjort det bedre enn forventet

Det har vært et tett kampprogram for 21-åringen. Ruud spilte seg nylig fram til semifinalen i ATP Masters 1000-turneringen i Roma. Der tapte han mot verdensener Novak Djokovic. Lørdag tapte han semifinalen i ATP-turneringen i Hamburg mot Andrej Rublev, ranket som nummer 14 i verden.
– Jeg har nok gjort det bedre enn det jeg trodde og forventet selv, sier Ruud om de siste turneringene han har spilt i forkant av Roland Garros.
Allerede mandag spiller Ruud første runde i Paris. Motstander er japanske Yuichi Sugita, nummer 94 på ATP-rankingen. Nordmannen er favoritt, men tar ikke seieren på forskudd.
– Man vil jo gjøre det bra hver eneste uke, men det jeg har lært de årene jeg har spilt i ATP-turneringer er at det er mange gode spillere. Det er mange man lett kan tape for dersom man ikke helt har dagen. Man vil gjerne vinne hver eneste uke, men det er det ingen som klarer, bortsett fra Djokovic, som kanskje har vunnet alt som er.
I fjorårets Roland Garros-utgave tapte nordmannen i tredje runde mot Roger Federer.
Mandag klatret Casper Ruud til 25.-plass da verdensrankingen ble oppdatert. Høyere har han aldri vært. Med suksess i Paris kan det bli ytterligere avansement.
Det er ingen forandringer i toppen av rankingen. Novak Djokovic topper fortsatt foran Rafael Nadal og Dominic Thiem.
(©NTB)
Fikk du med deg denne?

Djokovic lot seg imponere av Ruud: – Fantastisk forehand!

Roland-Garros
Historiske Nadal med maktdemonstrasjon i Roland-Garros-finalen
11/10/2020 PÅ 15:52
Roland-Garros
Highlights | Iga Swiatek - Sofia Kenin
10/10/2020 PÅ 14:50