Det opplyser den franske storturneringen på sitt nettsted. Dermed vil hovedtablået i turneringen gå i gang 30. mai i stedet for 23. mai.
Kvalifiseringen til turneringen starter 24. mai.
Roland-Garros er sesongens kanskje største mål for Norges tennisess Casper Ruud. Han tok seg til 3. runde på rødgrusen i Paris i fjor, da turneringen ble utsatt i fire måneder som følge av koronasituasjonen.
Tennis
Serena Williams legger opp
4 TIMER SIDEN
Utsettelsen på sju dager denne gangen får lite å si for 22-åringen.
– Hvis er det som skal til, for at det er mer publikum og mer liv rundt den turneringen så er det bare bra, sier Casper Ruuds far og trener Christian Ruud til Discovery.
– Hva det betyr for oss er ikke godt å si, jeg har ikke sett en ny kalender enda. Hvis det blir en grusturnering til så er det bare bra for oss. Foreløpig har jeg ikke sett noe rundt det. Jeg har hørt at det kanskje blir et opphold på en uke, som kan være bra. Det er et tøft program fremmover, sier han videre.
Opplegget for Team Ruud fremover vil ikke endre seg i stor grad. Ruud vil fortsette å trene på Mallorca mellom turerninger.
– Det er ingen "big deal" for oss. Vi for en ekstra uke å spille på grus og det er bare positiv for Casper, forteller Christan Ruud.
– Ingen dramatikk for Caspers kalender, skriver Christian Ruud i en SMS til NTB.
Turneringsarrangøren opplyser at utsettelsen kommer som følge av samtaler med idrettsdepartementet. Det planlegges for en full gjenopptakelse av fransk idrett, og av hensyn til den internasjonale idrettskalenderen ble det bestemt å skyve litt på Roland-Garros.
Nå håper man på å kunne gjennomføre turneringen med et så stort publikum som mulig på tribunene.
– Da kan hver uke utgjøre en forskjell, skriver arrangøren.
(©NTB)
Tennis
Ruud åpner mot 42.-rangert slovak i Montreal
10 TIMER SIDEN
Tennis
Kyrgios tok sin første ATP-tittel på tre år: – Følelsesladet
I GÅR PÅ 10:14