FØLG CASPER RUUDS VEI MOT FRENCH OPEN PÅ EUROSPORT PLAYER!
Etter å ha slått Thiago Monteiro overlegent 6-3, 6-3 i første kvalifiseringsrunde til årets Roland-Garros er Casper Ruud klar for andre runde.
Etter at han gikk seirende av grusbanen i Paris ble det avgjort at han møter colombianske Daniel Elahi Galan etter at han slo hjemmehåpet Benjamin Bonzi.
Roland-Garros
Verdenseneren øyner sin første Grand Slam-tittel
07/06/2018 KLOKKEN 19:50
– Jeg ikke har sett mye av Galan. Alle her er imidlertid gode, og det kommer litt an på dagsform og hvilke spillere som står best til hverandre, uttalte pappa Christian Ruud til NTB, som er med 19-åringen til Paris.

– En grusspesialist

Også Eurosports tennisekspert, Christer Francke, sier han også vet svært lite som Ruuds neste motstander, men er sikker på at han føler seg trygg på underlaget.
– Søramerikanerne er spesialister på grus og spiller på det hele tiden. Det er det eneste jeg er sikker på. Han ligger såpass langt bak på rankingen at han er veldig ukjent, sier Francke.
Den 21 år gamle colombianeren er på mandagens ferske måling rangert som nummer 241 i verden, på det beste har han vært oppe på en 176.-plass.
Nordmannen på sin side falt fire plasser før mandagens kamp og ligger for øyeblikket på en 158.-plass. Mens Rafael Nadal er tilbake som verdensener i tennis etter seieren i Roma Masters.
(Artikkelen fortsetter etter videoen!)

Mener sjansene for å gå videre er stor

Etter mandagens seier var Ruud klar på at han vil ta en kamp av gangen.
– Nå skal jeg bare slappe av og prøve å restituere så godt som mulig. Nå blir det en fridag i morgen og den må jeg prøve å bruke så godt som mulig. Også får vi håpe det blir en ny bra kamp onsdag, sa han til Eurosport.no.
Den norske 19-åringen må ta seg gjennom ytterligere to kvalifiseringsrunder om han skal komme seg til hovedtablået i Roland-Garros. Eurosports ekspert tror det er en fordel for Ruud at han vet lite om motstanderen.
– Det kan være en fordel ved at han da kan gå ut på banen og spille sin egen tennis. Om man møter noen med et stort navn tenker man ofte på hvordan han spiller og føyer seg etter det. Men Casper har kommet seg over det største hinderet så langt i sin første kamp. Så det ser veldig lovende ut, avslutter Francke.
Roland-Garros
Ruud spilte Roland-Garros med skade: – Valgte å holde det hemmelig
07/06/2018 KLOKKEN 14:10
Roland-Garros
Djokovic med sjokk-avsløring: – Hvorfor i guds navn skulle han si noe sånt?
05/06/2018 KLOKKEN 17:39