Tennis
Roland-Garros

Kraftig regn i Paris: Kvartfinalene i Roland-Garros utsatt til torsdag

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

fhgfh

Foto: Scanpix

AvEurosport
05/06/2019 på 17:05 | Oppdatert 05/06/2019 på 17:08

Kraftig regn skaper trøbbel for arrangørene av Roland-Garros. Samtlige av onsdagens oppsatte kvartfinaler er utsatt til torsdag.

De to siste kvartfinalene for kvinner skulle etter planen ha startet klokken 14, men over to og en halv time etter planlagt start var banene fortsatt dekket med plast på grunn av kraftig regn over den franske hovedstaden.

Roland-Garros

Her tar Thiem seg videre til finalen

08/06/2019 PÅ 14:20

Klokken 16.30 kom arrangøren med meldingen om at det ikke spilles noen kamper onsdag, og at man gjør et nytt forsøk torsdag. Da starter man allerede 12.00. Semifinalene for kvinner, som opprinnelig var berammet til torsdag, er skjøvet til fredag.

Værmeldingen for torsdag gir stort håp om at kampene kan gjennomføres. Da er det meldt oppholdsvær. Derimot er det varslet mer regn fredag, og turneringsdirektør Guy Forget sa onsdag kveld at kvinnefinalen om nødvendig kan bli flyttet fra lørdag til søndag.

Det er sjelden at regnvær skaper så store problemer i Roland-Garros. Dette er annen gang siden 2016, og tredje gang siden 2000, at en hel dag av turneringen regner bort.

Etter planen skulle tittelforsvarer Simona Halep i aksjon mot 17 år gamle Amanda Anisimova fra USA onsdag, mens Madison Keys skulle møte Ashley Barty.

Etter kvinnekampene skulle de to siste kvartfinalene for menn spilles. Verdensener Novak Djokovic møter Alexander Zverev, mens Dominic Thiem utfordres av Karen Khatsjanovv.

Også da de øvrige kvartfinalene ble spilt tirsdag skapte uvær problemer for arrangørene. Etter utsettelser tok Roger Federer, Rafael Nadal, Johanna Konta og Marketa Vondrousova seg videre til semifinale i Grand Slam-turneringen.

(©NTB)

Roland-Garros

Her sikrer Nadal finalebilletten

07/06/2019 PÅ 13:56
Roland-Garros

Roland Garros i dag: Fantastisk fredag i vente!

06/06/2019 PÅ 18:54
Relatert
TennisRoland-Garros
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Siste nytt

Tennis

– Jeg hadde mer tro på det for en måned siden

FOR 12 TIMAR SIDAN

Siste videoer

Tennis

Se høydepunktene fra finalen

00:04:38

Mest populært

Tennis

Se høydepunktene fra finalen

I GÅR PÅ 13:51