Populære sporter
All sport
Vis alt

Zverev har trolig røket flere leddbånd i ankelen

Eurosport
AvEurosport

Publisert 04/06/2022 klokken 18:33 GMT+2

OL-mester Alexander Zverev må være forberedt på en langvarig tennispause som følge av ankelskaden han fikk i Roland-Garros-semifinalen mot Rafael Nadal.

Her må tennisstjernen trilles ut i rullestol

  • Følg Casper Ruud mot Rafael Nadal i finalen i Roland Garros søndag fra kl. 14.30 på discovery+, MAX og Eurosport.no
Tyskeren var uheldig i annet sett og tråkket over da han forsøkte å nå en ball fra Nadal. Overtråkket førte til et unisont gisp fra publikum, og Zverev hylte av smerte mens han rullet rundt på den røde grusen.
Se Zverev bli trillet ut av banen i en rullestol i videovinduet i toppen av saken!
Umiddelbart etter fredagens kamp var det ikke klart hvor alvorlig skaden var, men det var tydelig at tyskerens ankel hadde fått seg en real trøkk.
Lørdag skriver Zverev på Instagram at det ser ut som han har røket flere ytre leddbånd i høyrefoten. Det kan tyde på at han blir ute av spill i flere måneder.
– Jeg flyr til Tyskland på mandag for å bli undersøkt ytterligere, og for å legge den beste planen for å bli frisk, skriver Zverev i et innlegg der han takker for støtten fra hele verden.
Den tradisjonsrike Grand Slam-turneringen Wimbledon i London, som starter 27. juni, ryker etter alt å dømme for tyskeren.
Zverev kom til 4. runde i Wimbledon i fjor. Han har fortsatt til gode å vinne en Grand Slam-tittel, men i fjor vant han både OL og ATP-tourfinalen i Torino.
Årets siste Grand Slam-turnering, US Open, spilles i New York i august og september.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame