Populære sporter
All sport
Vis alt

Overlegen Djokovic-seier i Japan Open

Eurosport
AvEurosport

Publisert 06/10/2019 klokken 10:55 GMT+2

Storfavoritten Novak Djokovic hadde få problemer med John Millman i finalen i ATP 500-turneringen i Japan Open. Djokovic vant 6-3, 6-2.

Novak Djokovic (ATP 500 Tokio 2019)

Foto: Getty Images

Seieren var Djokovics første i turneringen og hans fjerde turneringsseier i 2019. Tidligere i år har han vunnet Australian Open, Madrid Open og Wimbledon. Tittelen søndag var hans 76. i karrieren.
Søndag var Djokovic overlegen i begge settene. På 2-1 i det første settet brøt Djokovic Millman. Serberen fortsatte storspillet utover i settet og vant 6-3.
I det andre tok Djokovic kommandoen fra start og brøt Millman på australierens to første server. Dermed ble det umulig for Millman å komme tilbake i settet. Det vant Djokovic 6-2.
– Jeg er veldig fornøyd. Det har vært en kjempefin opplevelse her i Tokyo. John startet veldig bra, så gratulerer til han, en kjempeprestasjon, sa Djokovic etter seieren.
Borna Coric, som slo ut Casper Ruud i St. Petersburg i midten av september, var andreseedet i turneringen. Kroaten som er nummer 14 i verden tapte overraskende 1–2 i sett for Taro Daniel, ranket som nummer 127 i verden.
(©NTB)
picture

Roste Djokovic: – Det var crazy

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame