Neste sesong skal det spilles en ny internasjonal tennisturnering i Bergen, i regi av ATP. Det kom frem i en pressemelding av Paradis Tennisklubb tidligere i uken.
Lørdag var Casper Ruud på besøk på en pressekonferanse på Bergen Tennisarena, i regi av Paradis Tennisklubb som har stått for å etablere turneringen. Norges tennishåp ser frem til turneringen neste høst som han selv skal delta i.
– Det er utrolig gøy for hele tennis-Norge og selvfølgelig for meg selv også. Det er et veldig bra initiativ av Paradis Tennisklubb, og det er gøy at det legges der og at ikke alt skjer i Oslo. De fleste største turneringene vi har her i landet skjer jo i Oslo, så det er gøy at det skal legges i Bergen, sier Ruud til Eurosport.
Tennis
Polens tennispresident trakk seg etter beskyldninger om overgrep
24/11/2022 KLOKKEN 18:06
– Jeg er klar for turneringen neste år jeg. Det er jo en god del måneder til, men jeg har allerede begynt å planlegge litt hvordan neste år skal se ut. Så det er helt klart noe jeg ser fram til og gleder meg til å spille, legger han til.
Se intervjuet med Ruud her. Saken fortsetter under:
Det norske tennistalentet har hatt en meget god 2019-sesong der han blant annet har hevet seg fra 112.- til 54.-plass på verdensrankingen. Nå ser han fram til en ny sesong og turneringen i Norge.
– Det blir min første internasjonale turnering på hjemmebane på noen år nå, så det synes jeg er veldig gøy. All honnør til de i Bergen som har fått til dette og som virkelig tør å satse litt, sier han.
Ruud tror det er viktig for norsk tennis at det kommer en ATP Challenger-turnering (nivår to) til Norge og håper det kan gi ekstra motviasjon for flere tennisinteresserte rundt i landet.
– Det er mange gode spillere som kommer til å spille der og mange bra kamper som kommer til å bli spilt, så hvis du er tennisinteressert vil jeg abefale å ta turen til Bergen neste høst, er oppfordringen fra Ruud.
Sett denne?
Tennis
Vil tilbake til toppen etter turbulent sesong: – Veldig motivert
24/11/2022 KLOKKEN 09:08
Nitto ATP Finals
Returnerer til Australian Open: – Er så glad
24/11/2022 KLOKKEN 08:56