Grekeren skulle egentlig spilt mot Casper Ruud i kveld. I stedet kommer Cameron Norrie inn som erstatter. Han er ranket som nummer 12 i verden.
– Med tanke på avansement så er det på papiret gode nyheter for Casper, men det er jo aldri hyggelig når spillere trekker seg på grunn av skader. Samtidig var det ingen bombe. Tsitsipas spilte veldig halvveis mot Rublev. Jeg så kanskje for meg at han kom til å prøve mot Ruud, men trekke seg underveis hvis han følte seg dårlig. Sjansene til Casper var gode, men er kanskje enda litt bedre nå, sier Discovery-ekspert Ola Bentzen om nyheten.
Saken fortsetter under videoen.
Nitto ATP Finals
Maktdemonstrasjon i Torino – Zverev sikret sin andre ATP-tittel
21/11/2021 PÅ 17:29

Dette sier Ruud før neste kamp: – Vet hva jeg må gjøre bedre

Taus om skaden

Tsitsipas trakk seg fra Paris Masters med en skade. Etter å ha tapt åpningskampen mot Andrey Rublev i ATP-sluttspillet, ville ikke grekeren kommentere om han fortsatt var plaget av skaden.
– Jeg foretrekker ikke å kommentere det. Takk, svarte han på mandagens pressekonferanse.
Nå forteller Tsitsipas at han reiser allerede i dag til en spesialist for å hjelp med albuen. Håpet er å være tilbake til Australian Open i januar.
– Jeg vil heller gi muligheten til noen som er i bedre fysisk stand til å nå semifinalen i sluttspillet enn det jeg er. Det knuser hjertet mitt. Jeg håper at jeg kan komme hundre prosent tilbake, være foran fansen min og gi mitt beste, sier Tsitsipas.
  • Følg Casper Ruud mot Cameron Norrie onsdag fra kl. 21 på discovery+ og Eurosport.no

Knuste Norrie i høst

Ruud møtte Norrie i finalen i San Diego. Da ble briten feid av banen med sifrene 6-0, 6-2. Dermed var nordmannens femte tittel for sesongen i boks.
– Casper slo han ganske enkelt da. Han passer Casper bedre spillemessig. Samtidig var den kampen på hardcourt ute, ikke innendørs, så vi får en litt annen match nå, sier Bentzen.
Videre sier han at Norrie har vært jevnt god hele sesongen, men at toppnivået til briten ikke er like høyt som hos Tsitsipas, Alexander Zverev og de andre gutta helt i toppen.
– Han har en litt kinkig spillestil. Han er flink til å vinne kamper. Noen sliter mer enn andre mot ham. Så får vi se om Casper gjør en like god figur som sist, eller om han blir satt ut av Norrie. Briten er veldig flink til å bruke vinkler og få motstanderen ut av stilen. Likevel er det en kamp som Casper skal ha i egne hender. Hvis han er på topp, vinner han, sier Ruud.

Berrettini trakk seg

Tidligere i sluttspillet måtte italienske Matteo Berrettini trekke seg med skade.
Inn for ham kom landsmannen Jannik Sinner, som slo til og seiret i sin debut mot Hubert Hurkacz.
Sinner var uthvilt og kamplysten og vant i strake sett med 6-2, 6-2.
Sett denne?

Her går Djokovic på snørra etter en Ruud-lobb

Nitto ATP Finals
Tar lærdom fra storkampene: – Blir viktig om jeg skal ha sjans mot slike spillere
21/11/2021 PÅ 13:42
Nitto ATP Finals
Gigantduell i ATP-finalen: – Blir definitivt mindgames
21/11/2021 PÅ 13:42