Novak Djokovic - Andrey Rublev 6-3, 6-2
Begge spillerne ville fått et solid grep om den grønne gruppen ved seier. Der Djokovic ville vinne gruppen, hadde Rublev vært avhengig av resultatet i Ruuds kamp.
Det skulle imidlertid ikke spille noen rolle. Selv om Djokovic fikk en trøblete start, løftet han seg og vant til slutt kampen enkelt.
Nitto ATP Finals
Maktdemonstrasjon i Torino – Zverev sikret sin andre ATP-tittel
21/11/2021 PÅ 17:29
Til slutt vant han med sifrene 6-3, 6-2.
– Vi må benytte anledningen til å hylle Novak Djokovic. Han leverer en usedvanlig god kamp. Han tvinger Rublev på hæla hele veien. Da blir det fryktelig mange feil av russeren etter hvert, oppsummerte Discovery-kommentator Sverre Krogh Sundbø.
Senere i kveld møter Casper Ruud britiske Cameron Norrie i den andre kampen i gruppa. Nordmannen skulle egentlig møtt Stefanos Tsitsipas, men grekeren ble tvunget til å trekke seg på grunn av en skade i albuen.
Saken fortsetter under videoen.

Dette sier Ruud før neste kamp: – Vet hva jeg må gjøre bedre

Trøblete start

Kampen svingte enormt innledningsvis. Rublev brøt Djokovic umiddelbart, men serberen slo tilbake med samme mynt og var nære å vinne de tre neste gamene.
På stillingen 4-3 fikk Djokovic likevel sitt andre break i kampen.
Dermed kunne han serve om åpningssettet. Da vartet verdenseneren like godt opp med et blankt game, avsluttet med et serveess.
  • Følg Casper Ruud mot Cameron Norrie onsdag fra kl. 21 på discovery+ og Eurosport.no

Full kontroll

Djokovic fortsatte i samme spor i det andre settet. Serberen fikk seg et tidlig break, samtidig som han aldri ga Rublev noen sjanser til å slå tilbake.
På tampen i det andre settet fikk han også break nummer to, noe som han muligheten til å serve om kampen på stillingen 5-2.
Igjen var Djokovic iskald. Serberen møter Cameron Norrie i den siste kampen i gruppespillet, men har allerede vunnet gruppen.
Nitto ATP Finals
Tar lærdom fra storkampene: – Blir viktig om jeg skal ha sjans mot slike spillere
21/11/2021 PÅ 13:42
Nitto ATP Finals
Gigantduell i ATP-finalen: – Blir definitivt mindgames
21/11/2021 PÅ 13:42