Netflix har inngått et samarbeid med de fire Grand Slam-turneringene, ATP Tour, WTA Tour og ATP Media som begynner med 2022-sesongen på Australian Open.
Serien vil tilby et ufiltrert blikk på livet i tennisverden gjennom perspektivet til spillerne. Dermed vil den kommende tennisserien følge suksessoppskriften til Drive to Survive, som har fått en rekke seere, unge som gamle, interessert i Formel 1.
Nylig annonserte samme strømmetjeneste at de også skal lage en lignende serie rundt golfens PGA-sirkus.
Australian Open
Mannarino - Karatsev - Australian Open
3 TIMER SIDEN
– Vi er glade for å fortsette å styrke vårt utvalg av sportsprogrammer med denne dokumentarserien bak kulissene, sa Brandon Riegg i Netflix.
LES OGSÅ: Hovland blir med i Netflix-serie
Serien vil bli produsert av Box to Box Films, som også står bak den nevnte Formel 1-serien. Filmingen starter under Australian Open.
  • Følg Casper Ruud og de andre stjernene i Australian Open på discovery+ og Eurosport.no

Ønsket av spillerne

– Jeg mener det hadde styrket sporten. Jeg er ikke sikker på at tennisen er tilgjengelig og åpen nok, men det å kunne få til noe liknende med tennisspillere hadde vært utrolig bra for sporten.
Det sa den tidligere verdenseneren Andy Murray i et intervju med Discovery under Mubadala World Tennis Championship i Abu Dhabi. Skotten siktet til Netflix' kritikeroste serie Drive to Survive. Nå har 34-åringen fått ønsket sitt oppfylt.
Discovery tok en prat med Casper Ruud i anledning ATP Cup i Australia, og der fikk det norske tennisesset blant annet spørsmål om Murrays tanker rundt en dokumentarserie om tennis-sirkuset.
– Jeg tror alle idrettsutøvere har tenkt litt lignende. Det hadde vært gøy å følge opp sin egen sport, slik at folk kan få et innblikk i hva som skjer bak kulissene. Tennis er nok litt utfordrende, for det er mange spillere, sa Ruud til Discovery.
LES MER OM RUUDS TANKER HER: Ruud positiv til Murrays Drive To Survive-idé

Ekkel overraskelse for stjernen: – Kompis, jeg ble nettopp bæsjet på

Australian Open
Nadal videre i Australian Open
6 TIMER SIDEN
Australian Open
Nadal - Khachanov - Australian Open
6 TIMER SIDEN