– Jeg liker han som karakter, men selvfølgelig, når man krysser noen grenser så blir ting annerledes. Personlig, så synes jeg at det blir et problem når man lar en spiller få gjøre ting flere ganger - det er vrient, sa tennislegenden Rafael Nadal, på en pressekonferanse, om Nick Kyrgios som han slo ut i kvartfinalen av Indian Wells natt til fredag.
Kyrgios er en karakter av de få i tennisverdenen. Han slenger kommentarer, kaster racketen, snakker med publikummet og diverse i løpet av kampene sine.
– Jeg synes han hadde en bra holdning gjennom kampen. Noen ganger gjør han ting som jeg personlig ikke liker, men respekterer - fordi vi er forskjellige, fortsetter Nadal.
Wimbledon
Felix Auger-Aliassime - Maxime Cressy - Wimbledon høydepunkter
7 TIMER SIDEN
– Jeg håper det som skjedde ikke var for ille. Men om det var det så må det hindres - selvom man kan være uheldig, så kan noe negativt oppstå, svarer spanjolen på spørsmål om hva han synes om det Kyrgios gjorde på slutten av kampen.
Så du denne?(artikkelen fortsetter under)

Ønsker strengere straffer for dårlig oppførsel og utbrudd: – Er barn som ser på

Beklager

I kampen mellom australeren og spanjolen kastet Kyrgios racketen i bakken som var nære på å skade en av ballguttene.
– Var den racketen i det hele tatt i nærheten av ham? spurte Kyrgios om etter hendelsen.
– Jeg er et menneske. Slike ting skjer, det var et uhell, fortsatte australeren.
I ettertid beklaget Kyrgios for hendelsen via sin Instagram-konto:
« Jeg vil beklage til ballgutten på slutten av kampen. Det var en ulykke og jeg var frustrert. Racketen min fikk en merkelig sprett og det var aldri min intensjon. Hvis noen vet hvem denne ballgutten er, gi meg en beskjed så skal jeg sende en racket til han. Jeg er glad for at det gikk bra med han»
Tross hvordan Kyrgios kan oppføre seg på banen, har Nadal troen på at australeren kan gjøre det bra i fremtiden.
– Jeg tror han er ustoppelig med tanke på hans tenniskarriere. Han har alle de riktige ingridiensene og er ydmyk nok til å jobbe hardt. Han er en fin fyr som minner meg mye om meg selv da jeg var en 17 år gammel gutt. Han har lidenskap og er talentfull, sa spanjolen på samme pressekonferanse.
Så du denne?

Superstjernen i latter etter Kyrgios-kommentar

Wimbledon
Vrien motstander venter Ruud: – Veldig, veldig tøff andre runde
7 TIMER SIDEN
Wimbledon
Rasende Kyrgios videre i Wimbledon – kalte dommeren en tyster
7 TIMER SIDEN