Populære sporter
All sport
Vis alt

Trekningen er klar: Dette venter Casper Ruud i Miami

Joakim Miøen

Publisert 21/03/2022 klokken 18:23 GMT+1

Mandag kom trekningen for Masters 1000-turneringen i Miami.

Casper Ruud

Foto: Getty Images

Nick Kyrgios ble for sterk for Casper Ruud i Indian Wells forrige uke. Men allerede denne uken er Ruud tilbake på hardcourten. Denne gang i Miami, hvor det ligger over ti millioner kroner og 1000 ATP-poeng i potten til vinneren.
Mandag kom trekningen for Miami Open. Casper Ruud går rett til andre runde, hvor han møter Henri Laaksonen (86 i verden) eller Benoit Paire (49).
Ruud er seedet som nummer seks i turneringen, og tar han seg forbi første hinder kan det vente navn som Alexsander Bublik (33) og Cameron Norrie (12).
I en eventuell kvartfinale vil Alexander Zverev være den antatt vanskeligste motstanderen. Tyskeren falt ned til fjerdeplass på rankingen denne uken etter en tidlig Indian Wells-exit, men er likevel seedet som nummer to i Miami.

Djokovic og Nadal mangler

Det er fordi nummer én og tre i verden mangler. Novak Djokovic er mestvinnende i Miami med seks titler, og tok tilbake tronen som verdendsener i tennis på denne ukens ranking. Men serberens navn blir ikke å finne på startlistene i Miami heller, grunnet manglende koronavaksinering. Heller ikke Rafael Nadal blir å finne i Miami, og tar en pause etter en forrykende sesongstart hvor han har klatret til tredjeplass på verdensrankingen.
Det er likevel et sterkt felt i Miami Open, og spillere som Daniil Medvedev, Alexander Zverev, Stefanos Tsitsipas, Matteo Berrettini og Andrey Rublev skal kjempe om trofeet.
Førsteseedede Daniil Medvedev havnet på andre siden av tablået for Casper Ruud.
Sett denne?
picture

Superstjernen i latter etter Kyrgios-kommentar

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame