Fredag spiller Casper Ruud sin første kamp i Miami Open.
Der venter enten Henri Laaksonen (86 i verden) eller Benoit Paire (49).
Miami Open
Her avgjør Alcaraz finalen mot Ruud i Miami
03/04/2022 PÅ 19:50
Team Ruud var brukbart fornøyd med trekningen.
– Jo, det er en helt grei trekning. Alle er gode, men på papiret så kunne det vært verre. De 32 beste er seedet, så man unngår jo det, sier Christian Ruud til Discovery før Miami Open.
– Laaksonen har Casper både vunnet og tapt mot før. Paire har Casper bare vunnet mot, men han er vrien når han er i humør. Uansett er Casper klar, og han må spille sin egen tennis, fortsetter Christian Ruud.
Norges tennishåp er seedet som nummer seks i turneringen, og tar han seg forbi første hinder kan det vente navn som Alexsander Bublik (33) og Cameron Norrie (12).
I en eventuell kvartfinale vil verdensfirer Alexander Zverev være den antatt vanskeligste motstanderen. Men først må altså Paire eller Laaksonen beseires.
Casper Ruud har møtt Benoit Paire tre ganger på ATP-touren siden 2020, alle har endt med seier. Mot Laaksonen har Ruud 2-1, men tapte sist de møttes tilbake i 2019.

– Utilregnelig

– Det er så sterke tablåer i disse ATP 1000-turnerinrgene. Trekningen er helt på det jevne. Her møter man gode spillere fra dag én uansett. Paire har det høyeste nivået av de to på en god dag. Men det spørs hvilket bein han står opp på. Jeg er spent på om han er i slag eller ikke, for han er helt utilregnelig. Han kan ryke mot hvem som helst, eller spille ordentlig bra, sier Discovery-ekspert Ola Bentzen om Paire.
– Skulle det bli Paire tror jeg han er farligere for Casper på raskere dekke enn på grus. Men Casper har slått han flere ganger det siste året, så da vil det bli viktig å gi han den samme følelsen som han har fått tidlig i de kampene. Paire er en type som fort kan gå sur, sier Bentzen.
Ruuds første kamp i Miami er fredag, og alt fra turneringen ser man på discovery+.
Sett denne?

Superstjernen i latter etter Kyrgios-kommentar

Miami Open
Ruud tapte for spansk tenniskomet i Masters 1000-finalen
03/04/2022 PÅ 19:07
Miami Open
Finaleklare Ruud: – Må prøve å unngå å tenke på hva man egentlig spiller for
03/04/2022 PÅ 12:12